Healthcare and medicines: prescription drug terms

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A l'octubre de 2014 canviarà la política de Google Ads sobre la promoció de contingut relacionat amb la salut. Aquesta política canvia per permetre el següent en casos limitats i allà on ho permeti la legislació local: l'ús de termes relacionats amb medicaments dispensats amb recepta al text de l'anunci, a les pàgines de destinació o a les paraules clau per a les campanyes de salut pública i de conscienciació fetes per governs o per organitzacions consolidades sense ànim de lucre que promocionin causes relacionades amb la salut. Un cop la política nova sigui efectiva, se n'actualitzarà la descripció a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat a l'octubre de 2014)