Belangrijke update: nieuw Google Ads-beleidscentrum vandaag gelanceerd

We hebben vandaag een nieuw en verbeterd Google Ads-beleidscentrum gelanceerd.

Wat dit voor u betekent: bijna alle adverteerders die aan ons huidige beleid voldoen, voldoen ook aan het nieuwe beleid. Als u er echter voor wilt zorgen dat de weergave van uw advertenties niet wordt stopgezet, moet u het nieuwe beleid goed doorlezen en ervoor zorgen dat uw advertenties, website en bedrijf aan deze vereisten voldoen.

Waarom we deze wijzigingen hebben aangebracht: we willen ons Google Ads-beleid gebruiksvriendelijker, toegankelijker en aansprekender maken voor zowel adverteerders als gebruikers. We hopen u door middel van deze wijzigingen een duidelijker beeld te geven van wat Google belangrijk vindt en waarom.

Zie onze aankondiging van juni voor meer informatie over de wijziging.