Vigtig opdatering: Det nye Google Ads-politikcenter er blevet lanceret i dag

Vi har i dag lanceret et nyt og endnu bedre Google Ads-politikcenter.

Hvad betyder det for dig? Næsten alle de annoncører, der overholder de nuværende politikker, overholder også de nye politikker. For at sikre, at dine annoncer fortsat vises, skal du dog bruge lidt tid på at sætte dig ind i de nye politikker og sikre dig, at dine annoncer, dit website og din virksomhed overholder politikkerne.

Hvorfor har vi foretaget disse ændringer? Vi ønsker at gøre vores Google Ads-politikker mere brugervenlige, tilgængelige og engagerende for både annoncører og brugere. Vi håber, at disse politikker giver dig et tydeligere billede af, hvad er vigtigt for Google, og hvorfor det er det.

Se vores meddelelse fra juni for at få flere oplysninger om ændringen.