Actualització important: Avui entra en funcionament el nou Centre de polítiques de Google Ads

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Avui entra en funcionament el Centre de polítiques de Google Ads, renovat i millorat.

Què implica per a l'usuari: la gran majoria d'anunciants que ja complien les polítiques vigents també compliran les noves. Malgrat tot, per assegurar-vos que els anuncis es continuïn publicant, val la pena que dediqueu una estona a conèixer les polítiques noves i a comprovar que els vostres anuncis, els llocs web i el negoci compleixin els requisits que s'hi estableixen.

Per què hem fet aquests canvis: volem modificar les polítiques de Google Ads perquè siguin més fàcils d'utilitzar, més accessibles i més atractives tant per als anunciants com per als usuaris. Esperem que aquestes modificacions us donin una idea més clara de tot allò que preocupa a Google i de per què.

Per a més detalls sobre el canvi, consulteu l'anunci de juny.