Requisits tècnics

Perquè els anuncis siguin clars i funcionals, els anunciants han de complir determinats requisits tècnics.

A continuació teniu alguns exemples del que no heu de fer amb els vostres anuncis. Descobriu què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Un lloc web per cada grup d'anuncis

No es permet:

Més d'un domini d'URL visible en un únic grup d'anuncis

Exemple: utilitzar dos URL visibles allotjats en llocs diferents
Eina de resolució de problemes: un lloc web per cada grup d'anuncis
Illustrating one domain per ad group

Si hem rebutjat el vostre anunci, pot ser que el grup d'anuncis tingui més d'un domini de nivell superior als URL visibles o als URL de paraula clau de l'anunci. Recordeu que els anuncis en pausa també han de tenir el mateix domini que la resta d'anuncis i de paraules clau del grup d'anuncis.

Seguiu aquest procediment:

Un cop el grup d'anuncis contingui només anuncis, actius o aturats, que utilitzin el mateix domini, sol·liciteu una revisió i mirarem si podem aprovar l'anunci perquè es comenci a publicar.

1. Aneu a la pestanya Anuncis i consulteu la columna "Estat". Passeu el cursor per sobre del globus blanc que hi ha al costat de "Rebutjat".Quadre d
  2. Feu clic a "Torna a enviar la meva campanya a revisió". Tingueu present que només veureu aquest enllaç si l'anunci s'ha rebutjat com a resultat de determinats tipus d'infracció.
  3. Seguiu les instruccions que veureu a la pantalla per tornar a enviar els anuncis rebutjats de la campanya que compleixin els requisits.

Anunci HTML5 inacceptable

No es permet:

Anuncis HTML5 que no funcionen correctament o que es mostren en blanc

Exemples: inserir elements en marcs secundaris, carregar recursos de fonts externes no aprovades, utilitzar fonts que no siguin de Google, o afegir etiquetes de vídeo o d'àudio

Eina de resolució de problemes: anunci HTML5 inacceptable
  1. Esbrineu el problema. Reviseu el format i el contigut de l'anunci, i utilitzeu el validador de Google Ads per a HTML5 per detectar què fa que l'anunci es mostri incomplet o en blanc.
  2. Editeu l'anunci. Un cop hàgiu solucionat el problema, torneu a penjar l'anunci. D'aquesta manera, s'enviarà automàticament a revisió.

La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que per a alguns calgui més temps si requereixen una revisió més complexa.

Límits del compte

No es permet:

Superar els límits del compte referents a anuncis i altres tipus de contingut

Enviar massa contingut a través de diversos comptes

Configurar campanyes de manera que suposin una càrrega excessiva per als nostres sistemes

Per obtenir més informació sobre quin volum de contingut poden publicar els anunciants, consulteu els límits del compte. Fins que no hàgiu tret tot el contingut sobrant, no podreu crear campanyes, anuncis ni extensions.

Idioma no admès

No es permet:

El contingut de l'anunci o de la destinació està en un idioma de segmentació no admès

Exemple: els idiomes no admesos a la segmentació per idioma de Google Ads

Nota: els idiomes estàndard que es poden utilitzar a la segmentació per idioma també es poden utilitzar als anuncis i a les destinacions. Però hi ha determinats formats d'anunci, com ara les extensions de ressenya, que tenen unes restriccions d'idioma diferents. Comproveu que el contingut d'aquests formats estigui en un idioma admès.

Vídeo no disponible

No es permet:

Vídeos que s'han tret, s'han marcat com a privats o no estan disponibles públicament per algun altre motiu

Vídeos que no estan disponibles en un país al qual s'orienta l'anunci

Descobriu com corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Comproveu que el vídeo no s'hagi tret ni s'hagi marcat com a privat. Si el vostre servei d'allotjament de vídeo no funciona, proveu de penjar el vídeo a YouTube.

Format de vídeo inacceptable

No es permet:

Penjar vídeos en un format que no sigui compatible amb Google Ads o amb YouTube

Descobriu com corregir els anuncis o les extensions que s'han rebutjat. Si no podeu convertir el vídeo a un format admès, pengeu-ne un altre que compleixi la política. Consulteu la llista de formats de vídeo compatibles amb YouTube.

Script inacceptable

No es permet:

Ús dels scripts de Google Ads per eludir cap restricció o limitació referida al vostre ús de Google Ads, o bé per qualsevol altra finalitat no comercial

Exemple: ús de scripts per eludir els límits de la quota d'operacions

Ús de mètodes no admesos per accedir als scripts de Google Ads

Nota: els mètodes admesos s'indiquen a la documentació sobre els scripts.

Ús de scripts excessiu o incorrecte, com ara volums de sol·licituds no raonables

Scripts que modifiquen, interrompen o desactiven alguna funció, el rendiment o el funcionament de la plataforma de Google Ads

Incompliment de les pràctiques recomanades en utilitzar scripts per llegir dades de més d'un milió d'entitats (com ara paraules clau o anuncis) o per modificar més de 100.000 entitats diàriament

Nota: consulteu les pràctiques recomanades a la documentació sobre els scripts.

Comproveu que no hàgiu fet un ús inadequat o excessiu dels scripts i editeu-los perquè compleixin aquestes polítiques.

Compliment de les polítiques d'scripts de Google Ads

Dret de revisar scripts

Google pot supervisar i auditar qualsevol activitat relacionada amb scripts de Google Ads. Aquestes investigacions poden comportar que Google accedeixi al vostre script, el revisi i l'utilitzi per, entre altres coses, identificar problemes de seguretat que podrien perjudicar-lo o afectar els seus usuaris. A petició de Google, heu de proporcionar accés a tots els scripts de Google Ads (encara que estiguin emmagatzemats fora de Google Ads) en un termini de dos dies laborables a partir de la sol·licitud.

No podeu interferir en aquest procés de supervisió i auditoria, ni amagar a Google o encobrir per cap altre mitjà l'activitat que dueu a terme als scripts de Google Ads.

Avís i conseqüències de les infraccions

Si infringiu qualsevol d'aquestes polítiques, Google enviarà una notificació a les adreces electròniques dels usuaris que tinguin accés d'administrador al vostre compte d'El meu centre de clients (MCC) o de Google Ads. És possible que també hàgiu de proporcionar informació de contacte addicional. Si no corregiu aquestes infraccions en un termini de dos dies laborables després de rebre la notificació, Google pot suspendre tots els scripts del vostre compte de gestor o del vostre compte de Google Ads, o bé reduir els vostres límits percentuals generals.

A més, si Google té motius raonables per creure que heu comès una infracció greu d'aquestes polítiques (per exemple, si l'ús que feu dels scripts interromp o desactiva una funció, el rendiment o el funcionament de la plataforma de Google Ads), Google pot suspendre tots els scripts que tingueu al compte de gestor o de Google Ads sense avís previ.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.