Krav til infoelementer

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Med infoelementer kan annonser inneholde tilleggsinformasjon om en bedrift eller produktene og tjenestene bedriften tilbyr. Infoelementer er underlagt de vanlige retningslinjene for Google Ads og kravene nedenfor.

Tegnsetting og symboler i infoelementer

Vi tillater ikke

tegnsetting og symboler i teksten i infoelementet der hensikten bare er å rette oppmerksomheten mot annonsen

Eksempler: utropstegn, tegnsetting i begynnelsen av teksten, ►-symbolet

Finn ut hvordan du korrigerer annonser som ikke er godkjent.

Relaterte retningslinjer og vanlige årsaker til avslag

Google Ads-retningslinjene nedenfor er spesielt relevante for infoelementer. Når annonser ikke godkjennes, skyldes det ofte brudd på disse retningslinjene. Finn ut hva som skjer hvis du bryter retningslinjene våre.

Repetisjon

Vi ønsker at annonsene skal gi et profesjonelt inntrykk. Derfor tillater vi ikke overdreven repetisjon av ord og uttrykk i salgsøyemed. Du finner mer informasjon om dette i retningslinjene for repetisjon.

For infoelementer betyr dette at teksten ikke kan repeteres i samme infoelement eller i andre infoelementer, annonsetekster eller tekster til nettstedslinker i samme annonsegruppe, kampanje eller konto. Et infoelement blir for eksempel ikke godkjent hvis både annonseteksten og infoelementer på annonsegruppe-, kampanje- eller kontonivå omfatter teksten «Fri frakt».

Varemerker

Google kan fjerne annonser eller elementer etter klager fra varemerkeeiere. Annonsørene har ansvar for å bruke varemerker på riktig måte i annonsetekst, elementer og bedriftsinformasjon. Du finner mer informasjon i retningslinjene for varemerker.