Viktig oppdatering: Google Ads-retningslinjene endres snart

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I september 2014 lanserer vi en ny og forbedret utgave av retningslinjesenteret for Google Ads.

Hvorfor gjør vi disse endringene? Vi ønsker å gjøre Google Ads-retningslinjene mer brukervennlige, tilgjengelige og engasjerende for både annonsører og brukere. Vi håper at disse endringene enda tydeligere viser hva Google legger vekt på, og hvorfor.

Du kan forvente følgende:

• færre og enklere Google Ads-retningslinjer
  • mer åpenhet rundt årsakene til de enkelte retningslinjene
  • større innsikt i hvilken innvirkning retningslinjene har på annonsene dine

Hva innebærer dette for deg? Nesten alle annonsørene som overholder de nåværende retningslinjene våre, kommer også til å overholde kravene i de nye retningslinjene. I løpet av de neste månedene bør du imidlertid gjøre deg kjent med de nye retningslinjene og vurdere om du bør gjøre endringer. Vi innfører for eksempel nye begrensninger for våpen, tobakk og fyrverkeri, som kommer til å gjenspeiles i retningslinjene våre for farlige produkter og tjenester.

Dette må du gjøre: Se gjennom det nye retningslinjesenteret, og sjekk at annonsene dine, nettstedet ditt og bedriften din oppfyller disse kravene når retningslinjene trer i kraft rundt september i år.

Google krever at annonsører følger alle lover og regler samt Google Ads-retningslinjene. Derfor er det viktig at du setter deg inn i og holder deg oppdatert om kravene som gjelder for steder der bedriften din har virksomhet, og steder der annonsene dine vises.

(Publisert i juni 2015)