Actualització important: aviat es modificaran les polítiques de Google Ads

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al setembre de 2014 presentarem un Centre de polítiques de Google Ads nou i millorat.

Per què fem aquests canvis: volem que les polítiques de Google Ads siguin més fàcils d'entendre, més clares i més atractives per als anunciants i per als usuaris. Esperem que aquestes modificacions us donin una idea més clara de tot allò que preocupa a Google i de per què.

A continuació, vegeu què podeu esperar-ne:

• menys polítiques de Google Ads i més senzilles,
  • més transparència en l'explicació dels motius de cada política,
  • més informació sobre els possibles efectes que poden tenir les polítiques sobre els vostres anuncis.

Què implica per a l'usuari: la gran majoria d'anunciants que ja complien les polítiques vigents també compliran les noves. Tanmateix, durant els propers mesos, us recomanem que dediqueu una estona a familiaritzar-vos amb les polítiques noves i a pensar si heu de fer cap canvi. Per exemple, introduirem algunes restriccions noves relacionades amb les armes, amb el tabac i amb els focs artificials que es veuran reflectides en la nostra nova política de productes i serveis perillosos.

Què heu de fer: reviseu el nou Centre de polítiques i assegureu-vos que els vostres anuncis, el vostre lloc web i la vostra empresa compliran aquests requisits quan les polítiques entrin en vigor, cap al setembre de l'any actual.

Google exigeix que els anunciants compleixin en tot moment totes les lleis i les normatives aplicables, a més de les polítiques de Google Ads, així que és important que us mantingueu informat sobre aquests requisits que afecten els llocs en què operi la vostra empresa i els llocs en què es publiquin els anuncis.

(Publicat el juny de 2014)