Seksuele content

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Display & Video 360-gebruikers moeten voldoen aan dit Google Ads-beleid. Ga naar het Helpcentrum van Display & Video 360 voor aanvullende beperkingen.

Advertenties moeten de voorkeuren van gebruikers respecteren en voldoen aan de wettelijke reguleringen. We beperken bepaalde soorten seksuele content in advertenties en op bestemmingen. Deze content wordt uitsluitend in beperkte scenario's weergegeven op basis van zoekopdrachten van gebruikers, de leeftijd van gebruikers en de lokale wetten op de locatie waar de advertentie wordt weergegeven. Advertenties mogen geen minderjarigen targeten.

Lees wat er gebeurt als u ons beleid schendt.

Sterk beperkte categorieën

Advertenties waarin de volgende typen seksuele content worden getoond of gepromoot, zijn sterk beperkt. Dergelijke advertenties mogen alleen onder de volgende voorwaarden worden weergegeven:

• De leeftijd van de gebruiker, de geldende wetgeving op de locatie waar de advertentie wordt weergegeven en de SafeSearch-instellingen van de gebruiker staan weergave toe.
  • De zoekopdracht van de gebruiker is gericht op seksuele content.

Naaktheid

Beperkt Afbeeldingen met mensen of voorstellingen van mensen waarop ontblote intieme lichaamsdelen te zien zijn, inclusief afbeeldingen die zijn vervaagd of gecensureerd

Voorbeelden: zichtbare geslachtsdelen, vrouwenborsten of billen

Seksdating

Beperkt Dating expliciet gericht op seksueel contact

Voorbeelden: sites voor swingers, onenightstands of 'fling dating'

Enigszins beperkte categorieën

Advertenties waarin de volgende typen seksuele content worden getoond of gepromoot, zijn enigszins beperkt. Dergelijke advertenties mogen alleen onder de volgende voorwaarden worden weergegeven:

• De leeftijd van de gebruiker, de geldende wetgeving op de locatie waar de advertentie wordt weergegeven en de SafeSearch-instellingen van de gebruiker staan weergave toe.

Gedeeltelijke naaktheid

Beperkt Afbeeldingen met mensen of voorstellingen van mensen waarop gedeeltelijk ontblote intieme lichaamsdelen te zien zijn

Voorbeelden: een deels ontblote vrouwenborst (de ronding onder of rondom), grotendeels ontblote billen

Dating rond seksuele thema's

Beperkt Expliciet op een seksueel thema gerichte dating

Voorbeelden: dating om een affaire te beginnen, dating voor liefhebbers van een bepaalde seksuele fetisj

Seksartikelen

Beperkt Verkoop van artikelen die zijn bedoeld voor seksuele stimulatie

Voorbeelden: seksspeeltjes, glijmiddelen, lustverhogende middelen, seksueel versterkende middelen, lingerie voor een seksuele fetisj

Seksueel entertainment

Beperkt Online of offline seksueel suggestief entertainment

Voorbeelden: stripclubs, seksfilmfestivals, seksueel suggestieve livestreaming of live chats, seksueel suggestieve roleplaying-games

Cosmetische ingrepen voor volwassenen

Beperkt Cosmetische services en plastische chirurgie gericht op intieme lichaamsdelen

Voorbeelden: borstvergroting, penisvergroting, vaginale laserbehandeling, bilimplantaten, schaamhaarverzorging

Seksueel suggestieve elementen en thema's

Beperkt Tekst, afbeeldingen, audio of video die kunnen worden geïnterpreteerd als seksueel suggestief of verwijzend naar seksuele bedoelingen. Content die seksueel suggestieve poses of houdingen bevat.

Voorbeelden: schunnig of seksueel taalgebruik, afbeeldingen met gespreide benen, aanraking van bedekte intieme lichaamsdelen, nabootsing van seksuele standjes of bewegingen, dating voor een algemeen publiek met seksueel suggestieve afbeeldingen

Country restrictions

Not allowed Countries where all sexual content will not serve: Not allowed Countries where strongly restricted content will not serve:
Algeria
Bahrain
Djibouti
Egypt
India
Iran
Iraq
Jordan
Kuwait
Lebanon
Libya
Morocco
Oman
Palestine
Qatar
Saudi Arabia
Syria
Tunisia
United Arab Emirates
Yemen
China
Germany
Hong Kong
Indonesia
Malaysia
Peru
Philippines
Russia
Singapore
South Korea
Taiwan
Thailand
Ukraine
Vietnam

In addition to the requirements above, your ads must comply with local laws in the regions your campaigns target.

Effect of the policy

If your ad meets the requirements above and is eligible, here are details of how it can run.

Ad platform
Not allowed Sexual content ads cannot run:

AdMob
Google Ad Manager
YouTube

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:
Google Ads
Ad Network

Not allowed Sexual content ads cannot run:

Display Network
Google Ad Manager Network

Allowed with restrictions Sexual content ads can run:

Google Search Network

Ad Formats

Not allowed Sexual content ads cannot run, though acceptable ad formats can vary depending on factors such as the platform you're using, the status of your ad, and whether a publisher or partner has opted to show such ads:

App ads and App extensions
Consumer ratings annotations
Dynamic display ads
Gmail ads
Image ads
Lightbox ads
Reservation display ads
Responsive ads
TrueView video ads

Hulp nodig?

Als u vragen heeft over ons beleid, kunt u ons dat laten weten: Neem contact op met Google Ads-support