Seksuaalinen sisältö

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Display & Video 360 ‑käyttäjien on noudatettava tätä Google Ads ‑käytäntöä. Tietoa muista rajoituksista on Display & Video 360:n ohjekeskuksessa.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Mainosten on oltava käyttäjän asetusten sekä lainsäädännön mukaisia. Rajoitamme tietynlaista seksuaalista sisältöä mainoksissa ja mainosten kohteissa, ja tällaiset mainokset saavat näkyä vain tarkasti rajatuissa tapauksissa hakulausekkeiden, käyttäjän iän ja mainoksen kohdistusalueen paikallisten lakien mukaan. Mainoksia ei saa kohdistaa alaikäisille.

Lue lisää käytäntörikkomusten seurauksista.

Tiukasti rajoitetut kategoriat

Mainokset, joissa näytetään tai markkinoidaan seuraavanlaista seksuaalista sisältöä, ovat tiukasti rajoitettuja. Ne voivat näkyä vain näiden ehtojen perusteella:

• Käyttäjän ikä, sen alueen paikalliset lait, jolla mainos näkyy, sekä käyttäjän SafeSearch-asetukset.
  • Käyttäjän seksuaalista sisältöä koskevat haut.

Alastomuus

Rajoitettu Ihmisiä esittävä kuvallinen materiaali, jossa näkyy paljaita intiimejä ruumiinosia (vaikka ne olisi sumennettu tai sensuroitu)

Esimerkkejä: Näkyvissä olevat sukupuolielimet, pakarat tai naisen rinnat

Deittailu seksiseuran löytämiseksi

Rajoitettu Deittailu, jonka tarkoituksena on selvästi seksiseuran löytäminen

Esimerkkejä: Parinvaihtosivustot, pikasuhteita hakeville tarkoitetut sivustot

Osittain rajoitetut kategoriat

Mainokset, joissa näkyy tai markkinoidaan seuraavanlaista seksuaalista sisältöä, ovat osittain rajoitettuja. Ne voivat näkyä vain näiden ehtojen perusteella:

• Käyttäjän ikä, sen alueen paikalliset lait, jolla mainos näkyy, sekä käyttäjän SafeSearch-asetukset.

Osittainen alastomuus

Rajoitettu Ihmisiä esittävä kuvallinen materiaali, jossa näkyy osittain paljastettuja intiimejä ruumiinosia

Esimerkkejä: Näkyvissä oleva naisen rinnan alaosan tai ulkoreunan kaari, näkyvissä suurin osa pakaroista

Seksuaalisiin teemoihin liittyvä deittailu

Rajoitettu Deittailu, johon liittyy selvästi seksuaalisia teemoja

Esimerkkejä: Salasuhdetreffit, fetissitreffit

Seksituotteet

Rajoitettu Seksuaalisen toiminnan edistämiseen tai parantamiseen tarkoitettujen tuotteiden mainostaminen tai myyminen

Esimerkkejä: Seksilelut, liukuvoiteet, potenssilääkkeet, seksuaalista suorituskykyä lisäävät tuotteet, fetissialusasut

Aikuisviihde

Rajoitettu Seksiin vihjaava viihde verkossa tai sen ulkopuolella

Esimerkkejä: Strippiklubit, aikuisviihde-elokuvien festivaalit, seksiin vihjaavat livestriimit tai livechatit, seksiin vihjaavat roolipelit

Aikuisille suunnatut kosmeettiset toimenpiteet

Rajoitettu Intiimiin ruumiinosiin kohdistuvat kosmeettiset palvelut ja plastiikkakirurgiset toimenpiteet

Esimerkkejä: Naisen rintojen suurennus, peniksen suurennusleikkaus, vaginan nuorennus laserilla, pakaraimplantit, häpykarvojen siistiminen

Seksiin viittaavat elementit ja teemat

Rajoitettu Tekstit, kuvat, äänet tai videot, joilla voidaan tulkita olevan seksuaalinen tarkoitus tai joiden voidaan tulkita herättävän seksuaalisia mielikuvia. Sisältö, jossa on seksiin viittaavia poseerauksia tai asentoja.

Esimerkkejä: Rivo tai seksuaalinen kielenkäyttö, kuvat levällään olevista jaloista, peitettyjen intiimien ruumiinosien koskeminen, seksuaalisten asentojen tai liikkeiden jäljittely, seksiin vihjaavien kuvien käyttö tavallisessa treffisisällössä

Maakohtaiset rajoitukset

Ei sallittu Maat, joissa seksuaalinen sisältö ei näy lainkaan: Ei sallittu Maat, joissa tiukasti rajoitettu sisältö ei näy:
Algeria
Arabiemiirikunnat
Bahrain
Djibouti
Egypti
Intia
Irak
Iran
Jemen
Jordania
Kuwait
Libanon
Libya
Marokko
Oman
Palestiina
Qatar
Saudi-Arabia
Syyria
Tunisia
Etelä-Korea
Filippiinit
Hongkong
Indonesia
Kiina
Malesia​BR Peru
Saksa
Singapore
Taiwan
Thaimaa
Ukraina
Venäjä
Vietnam

Edellä mainittujen vaatimusten lisäksi mainostesi on noudatettava paikallisia lakeja kaikissa kampanjoidesi kohdemaissa.

Käytännön vaikutukset

Jos mainoksesi täyttää edellä mainitut vaatimukset ja on hyväksyttävä, alla on tietoja siitä, miten mainos voi näkyä.

Mainosalusta
Punainen x-merkki Jos mainoksissa on seksuaalista sisältöä, ne eivät voi näkyä

AdMobissa
Google Ad Managerissa
YouTubessa.

Sallittu rajoituksin Jos mainoksissa on seksuaalista sisältöä, ne voivat näkyä
Google Adsissa.
Mainosverkosto

Punainen x-merkki Jos mainoksissa on seksuaalista sisältöä, ne eivät voi näkyä

Display-verkostossa
Google Ad Manager ‑verkostossa.

Sallittu rajoituksin Jos mainoksissa on seksuaalista sisältöä, ne voivat näkyä

Google‑hakuverkostossa.

Mainosmuodot

Punainen x-merkki Jos mainoksissa on seksuaalista sisältöä, ne eivät voi näkyä alla luetelluissa mainosmuodoissa. Hyväksyttävät mainosmuodot voivat kuitenkin vaihdella muun muassa käytössä olevan alustan ja mainoksen tilan mukaan sekä sen mukaan, onko julkaisija tai kumppani ottanut kyseiset mainokset käyttöön.

Sovellusmainokset ja ‑elementit
Asiakasarvosteluja sisältävät mainokset
Dynaamiset Display-mainokset
Gmail-mainokset
Kuvamainokset
Display-varausmainokset
Responsiiviset mainokset
TrueView-videomainokset

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen .