Misbrug af annoncenetværket

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Display & Video 360-brugere skal overholde denne Google Ads-politik. Gå til Hjælp til Display & Video 360 for at se yderligere begrænsninger.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Vi ønsker, at alle annoncer skal være nyttige, varierede, relevante og sikre for brugerne, når de vises på Google-netværket. Vi tillader ikke, at annoncører kører annoncer, indhold eller destinationer, der forsøger at snyde eller omgå vores processer for annoncegennemgang.

Her er nogle eksempler på, hvad du skal undgå i dine annoncer. Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du overtræder vores politikker.

Skadelig software

"Malware" er software, der har til formål at skade eller opnå uautoriseret adgang til en computer, en enhed eller et netværk.

Disse krav gælder for dine annoncer og al software, der hostes på dit website eller i din app eller linkes til fra dit website eller din app, uanset om softwaren promoveres via Googles annoncenetværk eller ej. Følgende er ikke tilladt:

Bevidst distribution af skadelig software eller "malware", der kan skade eller give uautoriseret adgang til en computer, en enhed eller et netværk

Eksempler (ikke-udtømmende):

• Computervira, ransomware, orme, trojanske heste, rootkits, keyloggere, opkaldsprogrammer, spyware, falsk sikkerhedssoftware og andre skadelige programmer eller apps
  • Ufrivillige omdirigeringer, f.eks. omdirigering af brugeren til et ukendt website, der er inficeret med skadelig software, uden at brugeren rent faktisk klikker på annoncen
  • En HTML5-annonce, som bruges til at stjæle brugeres loginoplysninger via en udgivers side

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik. En grov overtrædelse af Google Ads-politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller kan være skadelig for vores brugere. Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har overtrådt politikken, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart.  Hvis vi finder overtrædelser af denne politik, suspenderer vi dine Google Ads-konti, når vi opdager det og uden forudgående varsel, og du kan ikke længere annoncere hos os. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genopretter kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, og når der er god grund til det, så det er vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Kompromitterede websites

Et kompromitteret website er et website eller en destination, hvis kode er blevet ændret til gavn for en tredjepart, uden at websitets eller destinationens ejer eller driftsansvarlige er vidende om det – typisk på en måde, der skader websitets brugere. Følgende scenarier medfører afvisning på grund af overtrædelse af politikken vedrørende kompromitterede websites:

Rødt kryds Destinationer, som er blevet "hijacket" og hacket

Eksempler (ikke-udtømmende): Websites, hvor der via scripts eller kode overføres brugerdata uden samtykke, f.eks. ved brug af udstyr til registrering af betalingskortoplysninger, installation af malware på slutbrugerens enhed, visning af pop op-annoncer, omdirigering af brugeren til et andet website og anvendelse af brugerdata uden slutbrugerens samtykke, eller brug af et indholdsstyringssystem med kendte (og udnyttede) sikkerhedsproblemer til drift af et website

Muligheder for problemløsning

Trin 1 af 4

Få verificeret, om annoncer er blevet afvist på grund af overtrædelse af politikken vedrørende kompromitterede websites.

1. Gå til Annoncer på fanen "Annoncer og aktiver" i Google Ads.
  2. Tilføj filteret "Politikrelaterede oplysninger: Kompromitteret website".
    Billede af meddelelse om kompromitteret website
  3. Fortsæt til næste trin, hvis annoncer er blevet afvist på grund af overtrædelse af politikken vedrørende kompromitterede websites.

Trin 2 af 4

Gennemgå årsagen til afvisning for at finde ud af, hvor indholdet er blevet indlæst fra.

Hvis vi finder kompromitterede domæner, bliver de i nogle tilfælde vist på din Google Ads-konto.

Gif, som viser, hvordan man kan se årsagen til, at en annonce er blevet rapporteret som ikke-kvalificeret.

Gennemgå dit website, og fjern al kode, der henviser til de aktuelle domæner.

Bemærk! Via siden med hjælp vedrørende hackede websites giver Google dig adgang til oplysninger, du kan bruge som hjælp til at løse problemer på dit website.

Trin 3 af 4

Indsend en appel angående annoncerne via Politikadministrator.

En gif, der viser, hvordan man indsender en appel vedrørende en afvist annonce.

Trin 4 af 4

Tjek status for websitet eller de afviste annoncers endelige webadresse i Googles eksterne værktøj Beskyttet browsing til tjek af status for websites.

Hvis et website er blevet deaktiveret i værktøjet Beskyttet browsing, betyder det, at det er blevet deaktiveret på grund af usikkert indhold, som brugerne muligvis bliver eksponeret for, f.eks. via organiske fortegnelser. Løs problemet med malware på dit website, og indsend en appel via Google Search Console for at få domænet fjernet fra listen med trusler i værktøjet Beskyttet browsing. Når du har gjort det, burde dit website og/eller dine landingssider automatisk blive genaktiveret til annoncevisning. Kontakt supportafdelingen, hvis dine annoncer stadig er afvist, når denne process er fuldført.

Hvis du ikke kan løse problemet med annoncens destination, kan du opdatere annoncen med en ny destination, der overholder denne politik. Når annoncen redigeres, indsendes annoncen og dens destination til gennemgang igen.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Uønsket software

I henhold til politikkravene skal al software, der hostes på dit website eller i din app eller linkes til fra dit website eller din app, give brugerne en positiv oplevelse. I Googles politik vedrørende uønsket software er der angivet nogle grundlæggende kendetegn ved software, som anses for at kunne have en negativ indvirkning på brugeroplevelsen, og de er også angivet her:

• Softwaren er vildledende og giver løfte om et værditilbud, som ikke bliver opfyldt.
  • Der gøres forsøg på at narre brugerne til at installere softwaren, eller den er skjult i installationsfilerne til et andet program.
  • Brugeren bliver ikke oplyst om alle softwarens vigtigste funktioner.
  • Softwaren har en uventet indvirkning på brugerens system.
  • Softwaren er vanskelig at fjerne.
  • Softwaren anvendes til at indsamle eller overføre private oplysninger uden brugerens viden.
  • Softwaren leveres i en pakke sammen med anden software uden oplysning herom.

Sørg for, at dine annoncer og destinationer ikke overtræder Googles politik vedrørende uønsket software.

Følgende scenarier medfører afvisning på grund af overtrædelse af politikken vedrørende uønsket software:

Rødt kryds Der er ingen klar beskrivelse af produktet i din annonce eller på en landingsside

Eksempler (ikke-udtømmende): Der er ingen oplysninger om produkttypen (app, udvidelse eller software) i annoncen eller på landingssiden, der er ikke gennemsigtighed mht. den funktionalitet, der opnås via softwaren, eller beskrivelsen af softwarens funktionalitet stemmer ikke overens med den faktiske funktionalitet

Rødt kryds Brugeren er ikke blevet informeret om alle konsekvenserne af at installere softwaren

Eksempler (ikke-udtømmende): Ændringer af systemet eller browserindstillingerne uden brugerens samtykke og viden, manglende oplysninger om, hvordan brugeren deaktiverer eller afinstallerer softwaren, manglende servicevilkår eller slutbrugerlicensaftale, levering af anden software eller andre programmer eller apps i samme pakke uden brugerens viden og overførsel af private oplysninger uden brugerens viden

Muligheder for problemløsning

Trin 1 af 2

Løs problemet med annoncen eller annoncedestinationen

Tjek, at annoncen både indeholder oplysninger om produkttypen og en linje med en korrekt beskrivelse af produktets funktionalitet.

Sørg for, at annoncedestinationen indeholder oplysninger om produkttypen, en linje med en korrekt beskrivelse af produktets funktionalitet og en klar og tydelig beskrivelse af alle konsekvenser af at installere softwaren, heriblandt eventuelle ændringer af brugerens browser eller indstillinger. Erklæringer eller ansvarsfraskrivelser vedrørende alle konsekvenser af at installere softwaren skal være lette at se (placeret tydeligt og angivet med stor skriftstørrelse) og formuleret på en måde, som let kan forstås af alle brugere (også dem, der ikke har den store erfaring med computere eller teknologi).

Trin 2 af 2

Indsend en appel angående den politikrelaterede afgørelse

Når annoncen redigeres, indsendes annoncen og dens destination til gennemgang igen. Hvis der kun er foretaget ændringer på landingssiden, skal du indsende en appel angående de relevante annoncer ved at vælge knappen "Har foretaget ændringer for at overholde politikken".

An animation demonstrating how to appeal a disapproved ad due to unwanted software, by making changes to comply with Google’s policy.

Hvis du mener, at vi har begået en fejl, kan du indsende en appel angående den politikrelaterede afgørelse direkte fra din Google Ads-konto ved at vælge knappen "Bestrid afgørelsen" i Politikadministrator. Når vi har bekræftet, at både annoncen og annoncedestinationen overholder vores politikker, kan vi godkende dine annoncer.

An animation demonstrating how to appeal a disapproved ad due to unwanted software by disputing the decision.
Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Urimelig fordel

Følgende er ikke tilladt:

Brug af Google Netværket til at opnå en urimelig trafikfordel i forhold til andre deltagere i auktionen

Eksempler (ikke-udtømmende): Tilknyttede virksomheder, der annoncerer på Google Ads i modstrid med de gældende regler for affilieringsprogrammet; promovering af det samme eller nært beslægtet indhold fra flere konti ved de samme eller nært beslægtede forespørgsler; og forsøg på at vise mere end én annonce for din virksomhed, din app eller dit website ad gangen

Bemærk! Søgeord skal passe til målgruppens sandsynlige søgehensigt. Hvert enkelt website eller hver enkelt app, som du promoverer, skal tilbyde brugerne en tydelig værdi. Du bør f.eks. undgå at promovere nært beslægtede produkter og priser på relaterede destinationer

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.
Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Annonceindhold med henblik på omgåelse

Rødt kryds Ændring af annoncekomponenter (tekst, billede, videoer, domæne eller underdomæner) i et forsøg på at omgå registrering og/eller håndhævelse af politikker.

Eksempler (ikke-udtømmende): Bevidst brug af stavefejl i forbudte ord eller udtryk for at undgå afvisning af annoncer, ændring af varemærketermer i annoncetekst, domæne, underdomæne eller logo for at undgå begrænsninger med hensyn til brug af det pågældende varemærke, brug af usynlige UNICODE-tegn i annoncer, hvis disse tegn ikke gør annonceindholdet mere nyttigt for brugerne, og ændring af billeder eller videoer med det formål at skjule indhold, der overtræder vores politikker.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.
Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Omgåelse af systemer

Følgende er ikke tilladt:

Anvendelse af praksis, der har til formål at omgå eller forstyrre Googles annonceringssystemer og -processer, eller som søger at gøre dette

Eksempler (ikke-udtømmende):

• Tilsløring (visning af andet indhold for nogle brugere, heriblandt Google, end for andre), som har til formål at forstyrre Googles gennemgangssystemer, eller som resulterer i en forstyrrelse af disse, eller tilsløring, som skjuler eller forsøger at skjule manglende overholdelse af Google Ads-politikkerne, f.eks. i form af følgende:
    • Omdirigering til indhold, der ikke overholder politikken
    • Brug af dynamisk DNS til at skifte side- eller annonceindhold
    • Manipulation af websiteindhold eller begrænsning af adgangen til så mange af dine landingssider, at det er vanskeligt at foretage en tilstrækkelig gennemgang af din annonce, dit website eller din konto
    • Brug af kliksporingsværktøjer til at omdirigere brugere til skadelige websites

Bemærk! Tilsløring omfatter ikke personlig tilpasning af indhold, der tilføjer reel værdi for bestemte brugere, f.eks. forskellige sprogversioner af samme indhold eller forskellige versioner af samme indhold i henhold til brugerens internetudbyder, forudsat at det, der tilbydes, stort set er uændret, at indholdsvariationen overholder Google Ads-politikkerne, og at Google er i stand til at gennemgå en version af indholdet

• Gentagne eller samtidige politikovertrædelser på en eller flere af dine konti, herunder upload af annoncer, der overtræder denne eller en hvilken som helst anden Google Ads-politik, via to eller flere konti, eksempelvis ved at oprette nye domæner eller konti for at uploade annoncer, som minder om annoncer, der er blevet afvist på grund af denne eller en hvilken som helst anden Google Ads-politik
  • Omgåelse af håndhævelsesmekanismer og registrering ved at oprette varianter af annoncer, domæner eller indhold, der er blevet afvist (på grund af denne eller en hvilken som helst anden Google Ads-politik), eller brug af teknikker til sløring af eksplicit seksuelt indhold i tekst, billeder eller videoer
  • Forsøg på, efter en tidligere beslutning om suspendering, igen at få adgang til at bruge Google Ads-systemet ved at oprette nye konti
  • Misbrug af Google Ads-produktfunktioner med det formål at vise brugerne indhold, der ikke overholder politikken, og/eller opnå mere trafik
  • Indsendelse af urigtige oplysninger via et af vores verificeringsprogrammer

Vi ser med stor alvor på overtrædelser af denne politik. En grov overtrædelse af Google Ads-politikkerne er en overtrædelse, der er så alvorlig, at den er ulovlig eller kan være skadelig for vores brugere. Når vi skal afgøre, om annoncører eller websites har overtrådt politikken, gennemgår vi oplysninger fra flere kilder, heriblandt annoncørens annonce, website og konti samt kilder fra tredjepart.  Hvis vi finder overtrædelser af denne politik, suspenderer vi dine Google Ads-konti, når vi opdager det og uden forudgående varsel, og du kan ikke længere annoncere hos os. Hvis du mener, at der er tale om en fejl, og at du ikke har overtrådt vores politik, kan du indsende en appel med en forklaring. Vi genopretter kun konti i de tilfælde, hvor det virkelig er berettiget, og når der er god grund til det, så det er vigtigt, at du tager dig god tid og er grundig, nøjagtig og ærlig. Få flere oplysninger om suspenderede konti.

Bemærk! Vi kan skride ind over for en annoncørs konto på baggrund af f.eks. negative lovmæssige advarsler, forlig eller afgørelser vedrørende en annoncørs annonceringspraksis eller direkte klager fra brugere eller virksomheder.

Politikker vedrørende spam i forbindelse med Google Websøgning

Følgende er ikke tilladt:

Rødt kryds Involvering i handlinger, der overtræder vores politikker vedrørende spam i forbindelse med Google Websøgning

Eksempler (ikke-udtømmende): Søgeords-stuffing, tilsløring, luskede omdirigeringer, doorway-sider og spamming af websites for sociale netværk

Overtrædelse af denne politik medfører ikke øjeblikkelig suspendering af kontoen uden forudgående varsel. Senest syv dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel. Få flere oplysninger om suspenderede konti.
Få oplysninger om, hvordan du løser et problem med en afvist annonce eller et afvist aktiv.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Google Ads Support, hvis du har spørgsmål om vores politikker