Ús abusiu de la xarxa publicitària

Volem que els anuncis que es publiquen a la Xarxa de Google siguin útils, variats, rellevants i segurs per als usuaris. Per aquest motiu, no permetem que els anunciants publiquin els anuncis, els continguts i les destinacions que intenten enganyar o eludir els nostres processos de revisió d'anuncis.

A continuació teniu uns quants exemples del que no heu de fer amb els vostres anuncis. Descobriu què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Programari maliciós o no desitjat

Aquests requisits s'apliquen als vostres anuncis i al programari que el vostre lloc web o la vostra aplicació allotgen o als quals enllacen, independentment de si es promocionen a la xarxa publicitària de Google. No es permet el següent:

Programari maliciós que pot malmetre ordinadors, dispositius o xarxes, o accedir-hi sense autorització

Exemples: virus, programari maliciós de rescat, cucs, cavalls de Troia, eines d'intrusió, enregistradors de teclat, marcadors, programari espia, antivirus falsos i altres aplicacions o programes maliciosos.

Eina de resolució de problemes: programari maliciós
  1. Consulteu l'estat del vostre lloc web a Google Search Console. Si no heu utilitzat mai aquesta plataforma, introduïu l'URL del lloc web i feu clic a "Afegeix una propietat" per veure'n l'estat. És possible que hàgiu de verificar que el lloc web és de la vostra propietat.

Encara que Search Console no informi de cap incidència, és possible que Google Ads hagi detectat problemes de seguretat al vostre lloc web. Per investigar-ho a fons, consulteu-ho a l'administrador web o al proveïdor d'allotjament web i utilitzeu eines com ara Stop Badware. Obteniu més informació sobre com identifiquem programari maliciós o no desitjat.

2. Traieu tot el programari maliciós o no desitjat.

A la pàgina Help for Hacked Websites (en anglès, "ajuda per a llocs web piratejats"), Google proporciona recursos i instruccions que us ajudaran a corregir el vostre lloc web. Si no podeu corregir la pàgina de destinació de l'anunci, canvieu-la per una que compleixi aquesta política.

3. Editeu l'anunci.

Això farà que l'anunci i la destinació corresponent es tornin a enviar a revisió. La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si la revisió és més complexa.

Anuncis o destinacions que infringeixen la política de programari no desitjat de Google

Exemples: no ser transparent sobre la funcionalitat del programari o les conseqüències d'instal·lar-lo; no incloure les condicions del servei o un acord de llicència d'usuari final; empaquetar programari o aplicacions sense que l'usuari en tingui coneixement; introduir canvis al sistema sense el consentiment de l'usuari; dificultar la desactivació o desinstal·lació del programari; no utilitzar correctament les API de Google d'accés públic en interaccionar amb els serveis o productes de Google.

Eina de resolució de problemes: programari no desitjat
  1. Comproveu l'anunci i la destinació per assegurar-vos que compleixin la política de programari no desitjat de Google.

2. Editeu l’anunci o la destinació.

Això farà que l'anunci i la destinació corresponent es tornin a enviar a revisió. La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si la revisió és més complexa.

Avantatge deslleial

No es permet el següent:

Ús de la Xarxa de Google per aconseguir avantatges deslleials de trànsit respecte d'altres participants de la subhasta

Exemples: afiliats que fan publicitat a Google Ads contravenint a les normes aplicables del programa d'afiliats; que promocionen el mateix contingut o contingut similar des de diferents comptes per a consultes iguals o semblants; o que proven de publicar més d'un anunci de la vostra empresa, de la vostra aplicació o del vostre lloc web alhora

Nota: les paraules clau que utilitzeu s'han d'ajustar a la possible intenció dels usuaris en el moment de fer les cerques, i tots els llocs web i totes les aplicacions que promocioneu han d'oferir un valor perceptible als usuaris. Per exemple, eviteu la promoció de productes i preus similars a destinacions relacionades.

Ens prenem les infraccions d'aquesta política molt seriosament i les considerem greus, ja que suposen un risc per a la seguretat dels nostres usuaris o de la seva propietat (per exemple, per causa d'activitats delictives o anuncis maliciosos). Per determinar si un anunciant o una destinació infringeixen aquesta política, podem revisar informació de diverses fonts, inclosos els vostres anuncis, el vostre lloc web, els vostres comptes i fonts externes. Pot ser que els comptes que infringeixin aquesta política se suspenguin i no puguin tornar a publicar anuncis amb nosaltres. Si creieu que hi ha hagut un error i no heu infringit la política, envieu una apel·lació per explicar-nos els motius. Només restablim comptes per raons convincents, de manera que és important que dediqueu el temps necessari a exposar la situació de manera minuciosa, precisa i honrada. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Elusió dels sistemes

No es permet el següent:

No es permet Pràctiques que intenten eludir els sistemes i processos publicitaris de Google o interferir-hi

Exemple: l'encobriment (mostrar a determinats usuaris, incloent-hi Google, contingut diferent del que s'ofereix als altres) que té com a objectiu o com a resultat la interferència en els sistemes de revisió de Google o que amaga o mira d'amagar l'incompliment de les polítiques de Google Ads (com ara redirigir a un contingut que infringeix les polítiques, utilitzar un sistema de noms de domini (DNS) dinàmic per canviar el contingut de la pàgina o de l'anunci, o bé manipular el contingut del lloc web o restringir l'accés a un nombre tan elevat de pàgines de destinació que sigui difícil revisar correctament l'anunci, el lloc web o el compte)

Exemples concrets: un servei de directori telefònic de pagament que afegeix i treu reiteradament contingut de les paraules clau relacionat amb empreses no vinculades o serveis públics (cosa que infringeix la política de venda d'articles gratuïts) un cop s'ha aprovat un anunci; un servei de directori telefònic de pagament que modifica la seva pàgina de destinació per substituir un número de tarifació normal enllaçat a un anunci aprovat per un número de tarifació especial.

Nota: no es considera encobriment oferir contingut personalitzat que suposi un valor afegit per a determinats usuaris, com ara versions en diferents idiomes d'un mateix contingut, sempre que l'oferta en qüestió sigui essencialment la mateixa, que les variants del contingut respectin les polítiques de Google Ads i que puguem revisar una versió del contingut.

Exemple: infraccions reiterades de les polítiques en qualsevol dels vostres comptes, com ara el fet de crear dominis o comptes per publicar anuncis semblants a d'altres que s'hagin rebutjat (a causa d'aquesta o de qualsevol altra regla de les polítiques de Google Ads).

Ens prenem les infraccions d'aquesta política molt seriosament i les considerem greus, ja que suposen un risc per a la seguretat dels nostres usuaris o de la seva propietat (per exemple, per causa d'activitats delictives o anuncis maliciosos). Per determinar si un anunciant o una destinació infringeixen aquesta política, podem revisar informació de diverses fonts, inclosos els vostres anuncis, el vostre lloc web, els vostres comptes i fonts externes. Pot ser que els comptes que infringeixin aquesta política se suspenguin i no puguin tornar a publicar anuncis amb nosaltres. Si creieu que hi ha hagut un error i no heu infringit la política, envieu una apel·lació per explicar-nos els motius. Només restablim comptes per raons convincents, de manera que és important que dediqueu el temps necessari a exposar la situació de manera minuciosa, precisa i honrada. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

No es permet Manipular el text de l'anunci per provar d'eludir les comprovacions automatitzades del nostre sistema.

Exemples: escriure malament frases o paraules prohibides per evitar que els anuncis es rebutgin; manipular termes registrats com a marca comercial al text de l'anunci per eludir les restriccions associades a l'ús d'aquesta marca.

Si detectem que el vostre compte manipula el text dels anuncis (com es descriu més amunt) de manera sistemàtica, el podem suspendre.

Eina de resolució de problemes: elusió dels sistemes

Pot ser que es rebutgi un anunci perquè infringeix aquesta política sense que el compte se suspengui. Això sol passar quan una paraula o una frase de l'anunci s'assembla massa a una paraula prohibida o a un terme registrat com a marca comercial que no esteu autoritzat a anunciar. En aquest cas, només heu de treure la paraula o la frase de l'anunci. Quan modifiqueu i deseu l'anunci, es tornarà a revisar automàticament i, si constatem que ja no infringeix aquesta política, es podrà aprovar perquè es publiqui.

Directrius per a administradors web

No es permet el següent:

Pràctiques que infringeixen les Directrius per a administradors web de Google

Exemples: excés de paraules clau, encobriment, pàgines d'entrada, redirecció enganyosa i pràctica fraudulenta en llocs de xarxes socials

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.