Ús abusiu de la xarxa publicitària

Els usuaris de Display & Video 360 han de complir aquesta política de Google Ads. Al Centre d'ajuda de Display & Video 360 podeu consultar altres restriccions.

Volem que els anuncis que es publiquen a la Xarxa de Google siguin útils, variats, rellevants i segurs per als usuaris. Per aquest motiu, no permetem que els anunciants publiquin els anuncis, els continguts i les destinacions que intenten enganyar o eludir els nostres processos de revisió d'anuncis.

A continuació teniu alguns exemples del que no heu de fer als anuncis. Descobriu què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Programari maliciós o no desitjat

Aquests requisits s'apliquen als vostres anuncis i al programari que el vostre lloc web o la vostra aplicació allotgen o als quals enllacen, independentment de si es promocionen a la xarxa publicitària de Google. No es permet el següent:

Programari maliciós o "malware" que pot malmetre ordinadors, dispositius o xarxes, o accedir-hi sense autorització.

Exemples (enumeració no exhaustiva): virus informàtics, programari de segrest, cucs, cavalls de Troia, eines d'intrusió, enregistradors de teclat, marcadors, programari espia, antivirus falsos i altres aplicacions o programes maliciosos.

Eina de resolució de problemes: programari maliciós
  1. Consulteu l'estat del vostre lloc web a Google Search Console. Si no heu utilitzat mai aquesta plataforma, introduïu l'URL del lloc web i feu clic a "Afegeix una propietat" per veure'n l'estat. És possible que hàgiu de verificar que el lloc web és de la vostra propietat.

Encara que Search Console no informi de cap incidència, és possible que Google Ads hagi detectat problemes de seguretat al vostre lloc web. Per investigar-ho a fons, consulteu el vostre administrador web o el proveïdor d'allotjament web. Obteniu més informació sobre com identifiquem el programari maliciós o no desitjat.

2. Traieu tot el programari maliciós o no desitjat.

A la pàgina Help for Hacked Websites (Ajuda per a llocs web piratejats), Google proporciona recursos i instruccions que us ajudaran a corregir el vostre lloc web. Si no podeu corregir la pàgina de destinació de l'anunci, canvieu-la per una que compleixi aquesta política.

3. Editeu l'anunci.

Això farà que l'anunci i la destinació corresponent es tornin a enviar a revisió. La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si requereixen una revisió més complexa.

Anuncis o destinacions que infringeixen la política de programari no desitjat de Google.

Exemples (enumeració no exhaustiva): no ser transparent sobre la funcionalitat del programari o les conseqüències d'instal·lar-lo; no incloure les condicions del servei ni un acord de llicència d'usuari final; empaquetar programari o aplicacions sense que l'usuari en tingui coneixement; introduir canvis al sistema sense el consentiment de l'usuari; dificultar la desactivació o desinstal·lació del programari, i no utilitzar correctament les API de Google d'accés públic en interaccionar amb els serveis o productes de Google.

Eina de resolució de problemes: programari no desitjat
  1. Comproveu l'anunci i la destinació per assegurar-vos que compleixin la política de programari no desitjat de Google.

2. Editeu l’anunci o la destinació.

Això farà que l'anunci i la destinació corresponent es tornin a enviar a revisió. La majoria d'anuncis es revisen en el termini d'un dia laborable, però és possible que alguns tardin més temps si la revisió és més complexa.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Avantatge deslleial

No es permet el següent:

Ús de la Xarxa de Google per aconseguir avantatges deslleials de trànsit respecte a altres participants de la subhasta.

Exemples (enumeració no exhaustiva): afiliats que fan publicitat a Google Ads contravenint a les regles aplicables del programa d'afiliats; que promocionen el mateix contingut o contingut similar des de diferents comptes per a consultes iguals o semblants, o que proven de publicar més d'un anunci de la vostra empresa, de la vostra aplicació o del vostre lloc web alhora.

Nota: les paraules clau que utilitzeu s'han d'ajustar a la possible intenció que tingui el públic objectiu quan faci les cerques. Tots els llocs web i totes les aplicacions que promocioneu han d'oferir un valor inconfusible als usuaris. Per exemple, eviteu la promoció de productes i preus similars en destinacions relacionades.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Elusió dels sistemes

No es permet el següent:

No es permet Pràctiques que eludeixen els sistemes i processos de publicitat de Google o hi interfereixen, o bé que ho intenten.

Exemples (enumeració no exhaustiva):

• L'encobriment (mostrar a determinats usuaris, incloent-hi Google, contingut diferent del que s'ofereix als altres) que té com a objectiu o com a resultat la interferència en els sistemes de revisió de Google o que amaga o mira d'amagar l'incompliment de les polítiques de Google Ads, com ara:
    • Redirigir a un contingut que infringeix les polítiques.
    • Utilitzar un DNS dinàmic per canviar el contingut de la pàgina o de l'anunci.
    • Manipular el contingut del lloc web o restringir l'accés a un nombre tan elevat de pàgines de destinació que sigui difícil revisar correctament l'anunci, el lloc web o el compte.

Nota: no es considera encobriment oferir contingut personalitzat que suposi un valor afegit per a determinats usuaris, com ara versions en diferents idiomes d'un mateix contingut o versions diferents d'un mateix contingut en funció del proveïdor d'Internet d'un usuari, sempre que l'oferta en qüestió sigui essencialment la mateixa; que les variants del contingut respectin les polítiques de Google Ads, i que Google pugui revisar una versió del contingut.

• Infraccions reiterades de les polítiques en qualsevol dels vostres comptes, incloent-hi el fet de crear dominis o comptes per publicar anuncis semblants a d'altres que s'hagin rebutjat (a causa d'aquesta o de qualsevol altra política de Google Ads).
  • Elusió dels mecanismes d'aplicació i de la detecció, mitjançant la creació variacions dels anuncis, del contingut o dels dominis que s'hagin rebutjat (a causa d'aquesta o de qualsevol política de Google Ads).
  • Després d'una decisió de suspensió prèvia, l'intent de tornar a utilitzar el sistema de Google Ads mitjançant la creació d'altres comptes per accedir al sistema novament.
  • Ús abusiu de les característiques dels productes de Google Ads per mostrar als usuaris contingut que infringeix les polítiques o aconseguir més volum de trànsit.
  • Enviament d'informació falsa en el marc dels nostres programes de verificació.

Ens prenem les infraccions d'aquesta política molt seriosament i les considerem greus. Una infracció greu de les polítiques de Google Ads és una infracció tan seriosa que és il·legal o significativament perjudicial per als nostres usuaris. Per determinar si un anunciant o una destinació infringeixen aquesta política, podem revisar informació de diverses fonts, com ara els anuncis, el lloc web, els comptes i fonts de tercers.  Si detectem infraccions d'aquesta política, suspendrem els comptes de Google Ads infractors en el moment de la detecció i sense avisar prèviament. A més, l'anunciant que les hagi comès no podrà tornar a anunciar-se amb nosaltres. Si creieu que hi ha hagut un error i no heu infringit la política, envieu una apel·lació per explicar-nos els motius. Només restablim comptes per motius convincents i raons vàlides; és important que dediqueu el temps necessari a exposar la situació de manera minuciosa, precisa i honrada. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

No es permet Manipular el text de l'anunci per intentar eludir les comprovacions automatitzades del nostre sistema.

Exemples (enumeració no exhaustiva): escriure malament frases o paraules prohibides per evitar que els anuncis es rebutgin, i manipular termes registrats com a marca comercial al text de l'anunci per eludir les restriccions associades a l'ús d'aquesta marca.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.
Eina de resolució de problemes: elusió dels sistemes

Pot ser que es rebutgi un anunci perquè infringeix aquesta política sense que el compte se suspengui. Això sol passar quan una paraula o una frase de l'anunci s'assembla massa a una paraula prohibida o a un terme registrat com a marca comercial que no esteu autoritzat a anunciar. En aquest cas, només heu de treure la paraula o la frase de l'anunci. Quan modifiqueu i deseu l'anunci, es tornarà a revisar automàticament i, si constatem que ja no infringeix aquesta política, es podrà aprovar perquè es publiqui.

Directrius per a administradors web

No es permet el següent:

Pràctiques que infringeixen les directrius per a administradors web de Google.

Exemples (enumeració no exhaustiva): repetició abusiva de paraules clau, encobriment, redireccions enganyoses, pàgines d'entrada i pràctica fraudulenta en llocs web de xarxes socials.

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.