Oneerlijk gedrag mogelijk maken

We hechten veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Reclame voor artikelen of services die zijn ontwikkeld om oneerlijk gedrag in de hand te werken, is dan ook niet toegestaan.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van wat u moet vermijden in uw advertenties. Lees wat er gebeurt als u ons beleid schendt.

Oneerlijk gedrag mogelijk maken

Het volgende is niet toegestaan:

Producten of services waarmee gebruikers anderen kunnen misleiden

Voorbeelden (niet volledig): valse of nepdocumenten maken, zoals paspoorten of diploma's; gegevens verkopen die op nationale identificatiegegevens lijken (zoals 'credit privacy numbers'); services die bemiddelen om klanten toe te voegen als gemachtigde gebruikers voor een kredietlimiet; middelen om voor drugstests te slagen; services om essays te schrijven of examens af te leggen; vervalste gebruikersactiviteit verkopen in de vorm van ongeldige klikken, reviews of socialmedia-aanbevelingen

Producten of services waarmee een gebruiker onbevoegd toegang kan krijgen tot (of onbevoegde wijzigingen kan aanbrengen aan) systemen, apparaten of eigendommen

Voorbeelden (niet-volledig): hackingservices, kabeldiefstal, stoorzenders voor radars, verkeerslichten aanpassen, telefoongesprekken afluisteren

Producten of services waarmee een gebruiker andere personen of hun activiteiten zonder hun toestemming kan volgen of monitoren

Voorbeelden (niet-volledig): spyware en technologie die worden gebruikt om intieme partners te controleren, inclusief maar niet beperkt tot spyware/malware waarmee een gebruiker sms'jes, telefoongesprekken of de browsegeschiedenis kan controleren; gps-trackers die specifiek worden gemarket om iemand zonder toestemming te bespioneren of te volgen; promotie van bewakingsapparatuur (bijv. camera's, audiorecorders, dashcams, nannycams) die expliciet wordt gemarket voor spionage

Dit geldt niet voor (a) privédetectiveservices of (b) producten of services die zijn bestemd voor ouders die hun minderjarige kinderen willen volgen of monitoren.

Schendingen van dit beleid leiden niet tot onmiddellijke opschorting van het account zonder voorafgaande waarschuwing. Er wordt ten minste zeven dagen vóór de opschorting van uw account een waarschuwing verstuurd. Meer informatie over opgeschorte accounts.
Informatie over het corrigeren van een afgekeurde advertentie of extensie.

Hulp nodig?

Als u vragen heeft over ons beleid, kunt u ons dit laten weten: contact opnemen met Google Ads-support