Oneerlijk gedrag mogelijk maken

We hechten veel waarde aan eerlijkheid en oprechtheid. Reclame voor artikelen of services die zijn ontwikkeld om oneerlijk gedrag in de hand te werken, is dan ook niet toegestaan.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van wat u moet vermijden in uw advertenties. Informatie over wat er gebeurt als u ons beleid schendt.

Oneerlijk gedrag mogelijk maken

Producten of services waarmee gebruikers anderen kunnen misleiden

Voorbeelden: valse of nepdocumenten maken, zoals paspoorten of diploma's; middelen om drugs te maskeren; services voor het schrijven van papers of het afleggen van examens; de verkoop van gebruikersactiviteit in de vorm van ongeldige klikken, recensies of social-media-aanbevelingen

Producten of services die een gebruiker in staat stellen onbevoegd toegang te krijgen tot (of onbevoegde wijzigingen aan te brengen aan) systemen, apparaten of eigendommen

Voorbeelden: hackingservices, kabeldiefstal, stoorzenders voor radars, verkeerslichten aanpassen, telefoongesprekken afluisteren

Informatie over het corrigeren van een afgekeurde advertentie of extensie.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u vragen over dit beleid? Laat het ons dan weten:
Contact opnemen met Google Ads-ondersteuning