Fomentar conductes fraudulentes

Valorem la franquesa i l'honradesa: no acceptem la promoció de productes o de serveis que puguin desencadenar cap tipus de comportament deshonrat.

A continuació teniu alguns exemples del que no heu de fer als anuncis. Descobriu què succeeix si infringiu les nostres polítiques.

Fomentar conductes fraudulentes

No es permet el següent:

Productes ni serveis que permeten als usuaris enganyar altres persones

Exemples (llista no exhaustiva): creació de documents falsos o falsificats, com ara passaports o diplomes; venda de números (per exemple, "números de privadesa de crèdit") que imiten números d'identificació nacionals; serveis que faciliten la incorporació de clients com a usuaris autoritzats de línies de crèdit; ajudes per superar controls de drogues; serveis de redacció de treballs o de realització d'exàmens; venda d'activitat d'usuari falsificada en forma de clics no vàlids, de ressenyes o de suport en mitjans socials

Productes ni serveis que permeten l'accés no autoritzat a sistemes, dispositius o propietats (o que hi fan canvis no autoritzats)

Exemples (llista no exhaustiva): oferir serveis de pirateria; robar televisió per cable; inhibir radars; canviar senyals de trànsit; efectuar escoltes telefòniques o connexions clandestines

Les infraccions d'aquesta política no comportaran la suspensió immediata del compte sense avisar prèviament. S'emetrà un advertiment, com a mínim, 7 dies abans de la suspensió del compte. Obteniu més informació sobre els comptes suspesos.

Necessiteu ajuda?

Si teniu cap dubte relacionat amb les nostres polítiques, feu-nos-ho saber: contacteu amb l'equip d'assistència de Google Ads.