Vilkår og betingelser for Google Ads

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Vilkår og betingelser kan variere afhængigt af sted. Google-annoncører kan finde vilkår og betingelser for deres land ved hjælp af funktionen til at finde vilkår og betingelser for Google Ads.

For annoncører i Indien:

I henhold til kravene angivet i Regel 5 i de indiske regler for informationsteknologi (Intermediary Guidelines and Digital Media Ethics Code), 2021 (Intermediary and Digital Media Rules, 2021) har Google pligt til at informere dig om, at nyhedsmedier i tillæg til overholdelse af de relevante servicevilkår kan have pligt til at udlevere oplysninger om deres Google Ads-konti til det indiske Ministry of Information and Broadcasting i henhold til Regel 18 i Intermediary and Digital Media Rules.

For annoncører i Australien:

Den 9. november 2023 blev de vilkår for Google-annonceringsprogrammer, der gælder for kunder med bopæl i Australien, ændret. En kopi af de opdaterede vilkår kan ses her:

Vilkår for deltagelse i annonceringsprogrammer

Disse Vilkår for deltagelse i annonceringsprogrammer ("Vilkår") udgør en aftale, der indgås mellem Google Australia Pty Ltd ("Google") og den part, som forpligter sig til at overholde disse Vilkår, eller som accepterer disse Vilkår elektronisk ("Kunden"). Disse Vilkår gælder for Kundens deltagelse i de af Googles annonceringsprogrammer og -tjenester, (i) der er tilgængelige via de konti, som Kunden får tildelt i henhold til disse Vilkår, eller (ii) hvor disse Vilkår er integreret ved henvisning (under ét betegnet "Programmer"). Læs disse Vilkår grundigt.

1. Programmer. Kunden giver Google og Googles tilknyttede virksomheder tilladelse til at placere Kundens annoncematerialer, feeddata og teknologi (samlet kaldet "Annoncer" eller "Annoncemateriale") i et hvilket som helst indhold eller i en hvilken som helst ejendom (som hver er en "Ejendom") leveret af Google eller Googles tilknyttede virksomheder på vegne af Google eller, hvis dette er relevant, en tredjepart ("Partner"). Kunden er eneansvarlig for alle: (i) Annoncer, (ii) Annoncetrafik eller målretningsbeslutninger (f.eks. søgeord) ("Mål"), (iii) destinationer, som annoncer dirigerer seere til (f.eks. landingssider, mobilapplikationer), sammen med de relaterede webadresser, vejpunkter og omdirigeringer ("Destinationer") og (iv) tjenester og produkter, som der annonceres for på Destinationer (samlet kaldet "Tjenester"). Programmet er en annonceringsplatform, hvor Kunder giver Google og Googles tilknyttede virksomheder tilladelse til at bruge automatiske værktøjer til at formatere Annoncer. Google og Googles tilknyttede virksomheder må også gøre visse valgfrie Programfunktioner tilgængelige for Kunden for at hjælpe Kunden med at vælge eller generere Mål, Annoncer eller Destinationer. Kunden er ikke forpligtet til at tillade brug af disse valgfrie funktioner og kan om ønsket til- eller fravælge brug af dem. Hvis kunden vælger at bruge disse funktioner, er vedkommende dog eneansvarlig for de pågældende mål, annoncer og destinationer. Google og Googles tilknyttede virksomheder kan til enhver tid, inden for rimelighedens grænser, vælge at afvise eller fjerne et Mål, en Annonce eller en Destination: (i) Hvis det pågældende Mål eller den pågældende Annonce eller Destination overtræder Politikkerne eller disse Vilkår, eller Google har rimelig grund til at tro dette, (ii) hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love, (iii) hvis en Partner stiller krav om det eller anmoder om det, (iv) hvis Google har rimelig grund til at tro, at det pågældende Mål eller den pågældende Annonce eller Destination er til skade for en bruger, en tredjepart eller Google, eller (v) hvis det skønnes nødvendigt for at beskytte Googles legitime interesser. Google og Googles tilknyttede virksomheder udvikler løbende nye teknologier, funktioner og tjenester og kan til enhver tid vælge at ændre eller lukke Programmer. Hvis Kunden ikke er indforstået med eventuelle ændringer, kan vedkommende vælge at bringe disse Vilkår til ophør som beskrevet i Afsnit 12. Kunden erklærer sig indforstået med, at Google og/eller Googles tilknyttede virksomheder kan vælge at deltage i Programauktioner med henblik på understøttelse af egne tjenester og produkter. Nogle Programfunktioner er angivet som en "Betaversion" eller på anden vis som ikke-understøttede eller fortrolige (under ét betegnet "Betafunktioner"). Kunden må ikke offentliggøre nogen oplysninger fra Betafunktioner eller vilkårene for eller eksistensen af Betafunktioner, som ikke er offentligt tilgængelige.

2. Politikker. Kunden er eneansvarlig for sin brug af Programmerne (f.eks. i form af adgang til og brug af Programkonti samt beskyttelse af brugernavne og adgangskoder) ("Brug"). Brug af Programmerne er underlagt de gældende Google-politikker, som kan ses på adressen google.com/ads/policies, og alle øvrige politikker, som Google har gjort tilgængelige for Kunden, heriblandt Partnerpolitikker, og – i det omfang det er relevant – Googles samtykkepolitik for brugere i EU, som kan ses på adressen privacy.google.com/businesses/userconsentpolicy (disse betegnes i hvert tilfælde, med forbehold for ændringer til enhver tid, "Politikker"). Kunden giver desuden Google tilladelse til at ændre Annoncer som beskrevet under Politikker, f.eks. i form af formatering, med henblik på levering af Programmerne. Med hensyn til Programmet vil Google overholde Googles privatlivspolitik, som kan ses på adressen google.com/policies/privacy (med forbehold for ændringer til enhver tid). Såfremt brug af Programmerne er omfattet af denne politik, accepterer Google og Kunden (i) Vilkår for databeskyttelse mellem dataansvarlige i Google Ads, som kan ses på adressen privacy.google.com/businesses/controllerterms, eller (ii) Vilkår for databehandling i Google Ads, som kan ses på adressen privacy.google.com/businesses/processorterms (under ét betegnet "Datavilkår for EU"). Google ændrer ikke Datavilkår for EU, medmindre det er udtrykkeligt tilladt i henhold til Datavilkår for EU. Kunden må ikke selv og heller ikke give nogen tredjepart tilladelse til at (i) generere automatiske, svigagtige eller på anden måde ugyldige eksponeringer, forespørgsler, klik eller konverteringer, (ii) skjule konverteringer, så der ikke er adgang til dem via programmer, hvor der stilles krav om oplysning om disse, (iii) bruge nogen form for automatiserede metoder (f.eks. scraping eller dataudtrækning) til at få adgang til, forespørge om eller på anden vis indsamle oplysninger vedrørende Google-annoncering fra nogen Ejendom, medmindre Google har givet udtrykkelig tilladelse hertil, eller (iv) forsøge at forstyrre Programmernes funktion. I henhold til disse Vilkår må Kunden kun adressere meddelelser vedrørende Annoncer på Partnerejendomme til Google.

3. Annoncevisning. (a) Kunden må ikke uploade Annoncer, der indeholder eller opretter forbindelse til malware, spyware, uønsket software eller nogen anden form for skadelig kode, eller bevidst overtræde eller omgå sikkerhedsforanstaltninger vedrørende Programmet. (b) Kunden må kun benytte en Annonceserver til visning eller sporing af Annoncer via Programmer, hvor tredjepartsannoncevisning er tilladt, og kun hvis Google har givet tilladelse til, at den pågældende Annonceserver deltager i Programmet. Google skal implementere Kundens Annonceservertags på en sådan måde, at de er funktionsdygtige. (c) Når det gælder onlineeksponeringer af displayannoncer, der faktureres på CPM- eller vCPM-basis ("Displayannoncer"), skal Kunden formidle afstemning mellem Google og Kundens tredjepartsannonceserver ("3PAS", third party ad server), hvis det antal eksponeringer ("IC", impression count), Google har registreret for et Program, er over 10 % højere end det IC, der er registreret hos Kundens 3PAS, inden for faktureringsperioden. Hvis denne uoverensstemmelse ikke løses, skal Kunden fremsætte et krav inden for 60 dage efter fakturadatoen ("Kravsfremsættelsesperioden"). Hvis Google med rimelighed fastslår, at kravet er gyldigt, vil Google, i henhold til Afsnit 9(b), give Kunden annonceringskredit svarende til 90 % af det IC, Google har registreret, minus det IC, der er registreret hos Kundens 3PAS, ganget med den gennemsnitlige CPM eller vCPM, Google har rapporteret for kampagnen, alt efter hvad der er relevant, inden for faktureringsperioden. Eventuel annonceringskredit, der er givet, skal bruges af Kunden inden for 60 dage fra udstedelsen ("Udløbsdatoen"), og Google kan suspendere Kundens tilladelse til at anvende den pågældende 3PAS-udbyder og kan suspendere den effektive virkning af udstedelserne af løsning af afvigelser i dette Afsnit for den pågældende 3PAS-udbyder. Metrics fra den 3PAS, hvis Annonceservertags er indsendt til Google, anvendes ved ovennævnte beregninger i forbindelse med løsning af uoverensstemmelser. Google forbeholder sig ret til at stille krav om, at den pågældende 3PAS indsender uoverensstemmelsesposter direkte til Google. Kunden bliver ikke krediteret for uoverensstemmelser, som skyldes, at den pågældende 3PAS ikke er i stand til at vise Annoncer.

4. Test. Kunden giver Google og Googles tilknyttede virksomheder tilladelse til med jævne mellemrum at udføre tests, som kan indvirke på Kundens brug af Programmer, herunder Annonceformater, Mål, Destinationer, kvalitet, rangering, effektivitet, priser og justeringer af auktionsbudgivning i realtid. For at sikre rettidigheden og gyldigheden af testresultater og i henhold til Afsnit 9(b) giver Kunden Google tilladelse til at udføre sådanne tests uden varsel eller kompensation til Kunden.

5 Annullering af Annoncer. Medmindre andet fremgår af en Politik, Programmets brugerflade eller en aftale, hvor der henvises til disse Vilkår (en såkaldt "IO"), har begge parter til enhver tid ret til at annullere tilladelse til visning af en Annonce inden Annonceauktionen eller Annonceplaceringen, alt efter hvad der indtræffer først, men hvis Kunden annullerer tilladelse til visning af en Annonce efter en bindingsdato, som Google har angivet (f.eks. en reservationsbaseret kampagne), er Kunden ansvarlig for at betale eventuelle annulleringsgebyrer, som Google har oplyst Kunden om forud for bindingsdatoen (medmindre Kunden har annulleret tilladelse til visning af Annoncen og opsagt disse Vilkår i god tro på grund af en væsentlig ændring af det aktuelle Program eller disse Vilkår), og Annoncen kan i så fald stadig blive offentliggjort. Google og Googles tilknyttede virksomheder har, inden for rimelighedens grænser, ret til at annullere tilladelse til visning af en Annonce i henhold til Afsnit 5: (i) Hvis den pågældende Annonce overtræder Politikkerne eller disse Vilkår, eller Google har rimelig grund til at tro dette, (ii) hvis det er nødvendigt for at overholde gældende love, (iii) hvis en Partner stiller krav om det eller anmoder om det, (iv) hvis Google har rimelig grund til at tro, at den pågældende Annonce er til skade for en bruger, en tredjepart eller Google, eller (v) hvis det skønnes nødvendigt for at beskytte Googles legitime interesser. Annullering af tilladelse til visning af Annoncer medfører generelt, at visningen ophører inden for otte (8) arbejdstimer eller som beskrevet i en Politik eller IO, og Kunden er fortsat forpligtet til at betale alle debiteringer for viste Annoncer (f.eks. konverteringsbaserede gebyrer). Kunden skal aktivere annullering af Annoncer (i) online via Kundens konto, hvis en sådan funktion er tilgængelig, (ii) ved meddelelse herom til Google via mail til Kundens tildelte kontorepræsentant, hvis en sådan funktion ikke er tilgængelig, eller (iii) ved meddelelse herom til Google via mail til ads-support@google.com, hvis en sådan funktion ikke er tilgængelig og Kunden ikke har fået tildelt en kontorepræsentant (under ét betegnet "Annonceannulleringsprocessen"). Kunden bliver ikke fritaget for sine betalingsforpligtelser for Annoncer, som Kunden enten ikke har indsendt eller har indsendt efter den frist, Google har angivet. Google er ikke underlagt en eventuel IO, som Kunden har indsendt.

6. Garanti, rettigheder og forpligtelser. Kunden erklærer og garanterer, at (a) Kunden er indehaver af retten til sine Annoncer, Destinationer og Mål og hermed overdrager denne ret til Google, Googles tilknyttede virksomheder og Partnere med henblik på drift og administration af Google-programmerne (hvad feeddata angår, gælder dette også efter det tidspunkt, hvor Kunden ophører med at bruge Programmerne), og at (b) alle oplysninger og tilladelser, som Kunden angiver eller giver, er fuldstændige, korrekte og opdaterede. Kunden giver Google og Googles tilknyttede virksomheder tilladelse til at automatisere indhentning og analyse af data om Destinationer og til at oprette loginoplysninger til test for at få adgang til Destinationer med henblik på formål med relation til driften af Programmerne. Hvis Kunden oplyser et mobilnummer eller et andet telefonnummer til Google i forbindelse med brug af Programmerne, giver Kunden samtidig Google samt Googles tilknyttede virksomheder og deres repræsentanter tilladelse til at ringe og sende beskeder til de pågældende telefonnumre (muligvis mod betaling af standardgebyrer for beskeder og dataforbrug), eksempelvis via et automatisk telefonopkaldssystem, med henblik på formål med relation til driften af Programmerne. Google er dog ikke afhængig af denne tilladelse for at benytte automatiske metoder til at foretage opkald eller sende beskeder med henblik på marketingrelaterede formål. Kunden giver desuden Google samt Googles tilknyttede virksomheder og deres repræsentanter tilladelse til at sende mail til Kunden med henblik på formål med relation til driften af Programmerne. Kunden erklærer og garanterer, at vedkommende har tilladelse til at handle på vegne af en eventuel tredjepart, som vedkommende annoncerer for i henhold til disse Vilkår ("Annoncør"), og alle henvisninger til Kunden i disse Vilkår gælder også for en sådan Annoncør. Hvis Kunden af en eller anden årsag ikke har forpligtet en Annoncør til at overholde disse Vilkår, er Kunden ansvarlig for at opfylde enhver forpligtelse, som Annoncøren ville have haft i henhold til disse Vilkår, hvis Annoncøren havde været underlagt dem. Hvis Kunden bruger et Program til at annoncere på egne vegne, anses Kunden for at være både Kunde og Annoncør i forbindelse med denne brug. Kunden skal mindst en gang om måneden sende Annoncøren rapporteringsdata med rimeligt tydelig angivelse af det præcise beløb, der er brugt på Google, og oplysninger om effektivitet (der skal som minimum angives pris, antal klik og antal eksponeringer for brugere via Annoncørens konto). Google forbeholder sig retten til at dele Annoncørspecifikke oplysninger med en Annoncør, hvis vedkommende anmoder om det.

7. Erstatningsannoncer. Når det gælder reservationsbaserede Displayannoncer, vil Google levere et eventuelt aftalt antal Displayannoncer ved kampagnens afslutning. Hvis Google ikke gør dette, skal Kunden i henhold til Afsnit 9(b) inden for Kravsfremsættelsesperioden fremsætte et krav vedrørende tilbagebetaling af det beløb, Google er blevet betalt for sådanne Displayannoncer. Hvis Google bekræfter, at kravet er rimeligt og korrekt, debiterer Google ikke Kunden for de ikke-leverede Displayannoncer, og hvis Kunden allerede har betalt, vil Google, efter eget skøn og inden for rimelighedens grænser og i henhold til Afsnit 9(b) (i) tildele annonceringskredit, som skal bruges inden Udløbsdatoen, (ii) placere Displayannoncerne på en tilsvarende placering inden for 60 dage efter datoen for Googles bekræftelse af kravets korrekthed eller (iii) forlænge kampagneperioden. Hvis det er tilladt i henhold til Googles Politikker, kan annonceringskredit blive refunderet, såfremt Kunden vælger at lukke sin konto. Da Google ikke kan garantere levering af auktionsbaserede Annoncer, er denne type Annoncer ikke omfattet af bestemmelserne vedrørende erstatningsannoncer.

8. Betaling. Kunden skal betale alle debiteringer, der påløber i forbindelse med brug af et Program, ved hjælp af en betalingsmetode, som Google har godkendt for Kunden (med forbehold for ændringer til enhver tid), inden for et kommercielt rimeligt tidsrum, som Google har angivet (f.eks. via Programmets brugerflade eller IO). Ved forsinket betaling pålægges der en rente på 1,5 % pr. måned (eller den højeste rente, der er tilladt i henhold til loven, hvis denne er mindre). Debiteringer er eksklusive afgifter. Kunden skal betale (i) alle afgifter og øvrige myndighedspålagte debiteringer samt (ii) de rimelige omkostninger og advokatsalærer, som Google måtte blive pålagt at betale i forbindelse med opkrævning af forsinkede betalinger, der ikke bestrides i god tro. Debiteringerne er baseret på faktureringskriterierne for det relevante Program (f.eks. på antal klik, eksponeringer eller konverteringer). Enhver andel af et debitering, der ikke bestrides i god tro, skal betales fuldt ud. Ingen af parterne må modregne en betaling, der er forfalden i henhold til disse Vilkår, i nogen anden betaling, der skal foretages i henhold til disse Vilkår. Google forbeholder sig ret til når som helst at forlænge, justere eller tilbagekalde kredit inden for rimelighedens grænser. Google er ikke forpligtet til at levere Annoncer, hvis det medfører overskridelse af en eventuel kreditgrænse. Hvis Google ikke leverer Annoncer i henhold til de valgte Mål eller på de valgte Destinationer, skal Kunden i henhold til Afsnit 9(b) fremsætte et krav om annonceringskredit inden for Kravsfremsættelsesperioden, hvorefter Google efter rimelig validering af kravet tildeler kreditten, som skal bruges inden Udløbsdatoen. Kunden er indforstået med, at der er risiko for, at tredjeparter genererer eksponeringer af eller klik på Kundens Annoncer med henblik på forbudte eller upassende formål, og hvis dette sker, skal Kunden i henhold til Afsnit 9(b) fremsætte et krav om annonceringskredit inden for Kravsfremsættelsesperioden, hvorefter Google efter rimelig validering af kravet tildeler kreditten, som skal bruges inden Udløbsdatoen. Hvis det er tilladt i henhold til Googles Politikker, kan annonceringskredit blive refunderet, såfremt Kunden vælger at lukke sin konto. I DET FULDE OMFANG I HENHOLD TIL LOVEN OG I HENHOLD TIL AFSNIT 9(B) FRAFALDER KUNDEN ALLE KRAV VEDRØRENDE PROGRAMDEBITERINGER, MEDMINDRE DER FREMSÆTTES ET KRAV INDEN FOR KRAVSFREMSÆTTELSESPERIODEN.

9. Ansvarsfraskrivelser. (a) I DET FULDE OMFANG I HENHOLD TIL LOVEN OG I HENHOLD TIL 9(b) NEDENFOR FRASKRIVER BEGGE PARTER PÅ EGNE VEGNE OG PÅ DERES RESPEKTIVE TILKNYTTEDE VIRKSOMHEDERS VEGNE ALLE STILTIENDE GARANTIER, HERUNDER OG UDEN BEGRÆNSNING GARANTIER MED HENSYN TIL IKKE-KRÆNKELSE AF OPHAVSRETTIGHEDER, TILFREDSSTILLENDE KVALITET, SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DET FULDE OMFANG I HENHOLD TIL LOVEN OG I HENHOLD TIL 9(b) NEDENFOR STILLES PROGRAMMERNE SAMT GOOGLES OG GOOGLES TILKNYTTEDE VIRKSOMHEDERS OG PARTNERES EJENDOMME TIL RÅDIGHED "I FORHÅNDENVÆRENDE STAND" OG FOR KUNDENS OG ANNONCØRENS EGEN RISIKO, OG HVERKEN GOOGLE, GOOGLES TILKNYTTEDE VIRKSOMHEDER ELLER GOOGLES PARTNERE FREMSÆTTER NOGEN GARANTI ELLER ERKLÆRING VEDRØRENDE PROGRAMMERNE ELLER PROGRAMRESULTATERNE. (b) VISSE LOVE I DEN JURISDIKTION, SOM KUNDEN ER BOSIDDENDE I, F.EKS. DEN AUSTRALSKE FORBRUGERLOV, KAN MEDFØRE RETTIGHEDER OG RETSMIDLER SAMT INDFØRELSE AF VILKÅR I DISSE VILKÅR, SOM IKKE KAN FRASKRIVES. DISSE RETTIGHEDER; RETSMIDLER OG IMPLICITTE VILKÅR EKSKLUDERES IKKE AF NÆRVÆRENDE VILKÅR. SÅFREMT DE RELEVANTE LOVE GIVER GOOGLE TILLADELSE TIL AT BEGRÆNSE DERES RETSKRAFT, ER GOOGLES FORPLIGTELSE I HENHOLD TIL DISSE LOVE EFTER GOOGLES VALG BEGRÆNSET TIL ENTEN GENLEVERING AF TJENESTERNE ELLER BETALING AF OMKOSTNINGERNE FOR GENLEVERING AF TJENESTERNE. HVIS DEN KONTRAKT, SOM DISSE VILKÅR UDGØR, ER EN SÅKALDT "SMALL BUSINESS CONTRACT" I HENHOLD TIL DEN AUSTRALSKE FORBRUGERLOV, KAN KUNDEN VÆLGE AT FØLGE DE PROCESSER FOR FREMSÆTTELSE AF ET KRAV VEDRØRENDE ANNONCERINGSKREDIT, DER ER ANGIVET I AFSNIT 3, 7 OG 8, ELLER AT FÅ GOOGLE TIL AT VÆLGE, OM DE TJENESTER, DER ER OMFATTET AF KRAVET, SKAL LEVERES IGEN, ELLER OM KUNDEN SKAL HAVE TILBAGEBETALT ET BELØB SVARENDE TIL DE OMKOSTNINGER, DER ER FORBUNDET MED GENLEVERING AF DE TJENESTER, DER ER OMFATTET AF KRAVET.

10. Ansvarsbegrænsning. INTET I VILKÅRENE ELLER NOGEN IO (SE DEFINITIONEN NEDENFOR) MEDFØRER FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF NOGEN AF PARTERNES FORPLIGTELSER: (I) I TILFÆLDE AF DØDSFALD ELLER PERSONSKADE SOM FØLGE AF UAGTSOMHED FRA EN AF PARTERNES SIDE ELLER FRA EN AF DERES REPRÆSENTANTERS ELLER ANSATTES SIDE, (II) I TILFÆLDE AF SVIG ELLER SVIGAGTIG ANGIVELSE AF URIGTIGE OPLYSNINGER, (III) I HENHOLD TIL AFSNIT 11 (SKADESLØSHOLDELSE), (IV) I TILFÆLDE AF KUNDENS MISLIGHOLDELSE AF FORPLIGTELSERNE I AFSNIT 3(A) OG 14(D) ELLER SIDSTE SÆTNING I AFSNIT 1, (V) MED HENSYN TIL BETALING AF SKYLDIGE BELØB I FORBINDELSE MED NORMAL OPFYLDELSE AF VILKÅRENE ELLER (VI) MED HENSYN TIL ANDET, SOM I HENHOLD TIL LOVEN IKKE KAN MEDFØRE FRASKRIVELSE ELLER BEGRÆNSNING AF FORPLIGTELSERNE. I DET FULDE OMFANG I HENHOLD TIL LOVEN, MEN ALTID MED FORBEHOLD AF FOREGÅENDE SÆTNING OG AFSNIT 9(b), GÆLDER FØLGENDE: (a) INGEN PART ELLER DENNES TILKNYTTEDE VIRKSOMHEDER KAN DRAGES TIL ANSVAR I HENHOLD TIL ELLER I FORBINDELSE MED DISSE VILKÅR (HVERKEN KONTRAKTMÆSSIGT ELLER ERSTATNINGSMÆSSIGT, HERUNDER OG UDEN BEGRÆNSNING SOM FØLGE AF UAGTSOMHED ELLER ANDET) FOR FØLGENDE: (I) TAB AF FORTJENESTE, (II) TAB AF FORVENTEDE BESPARELSER, (III) MISTEDE FORRETNINGSMULIGHEDER, (IV) TAB ELLER BESKADIGELSE AF DATA, (V) TAB ELLER SKADE SOM FØLGE AF KRAV FRA TREDJEPART ELLER (VI) INDIREKTE ELLER SÆRLIGE TAB, SOM MODPARTEN LIDER ELLER PÅDRAGER SIG (UANSET OM PARTERNE HAVDE TAGET HØJDE FOR SÅDANNE TAB PÅ DEN DATO, HVOR KUNDEN ACCEPTEREDE DISSE VILKÅR), OG (b) I HENHOLD TIL AFSNIT 10(a) ER HVER PARTS FULDE ANSVAR OVER FOR MODPARTEN I FORBINDELSE MED EN GIVEN HÆNDELSE ELLER EN RÆKKE FORBUNDNE HÆNDELSER I HENHOLD TIL ELLER I FORBINDELSE MED DISSE VILKÅR BEGRÆNSET TIL DET HØJESTE AF FØLGENDE BELØB: (I) DET BELØB, SOM KUNDEN I HENHOLD TIL VILKÅRENE SKAL BETALE TIL GOOGLE I DE TRE MÅNEDER, DER LIGGER UMIDDELBART FØR DEN MÅNED, HVOR HÆNDELSEN (ELLER DEN FØRSTE AF EN RÆKKE FORBUNDNE HÆNDELSER) FANDT STED, OG (II) 25.000 AUD.

11. Skadesløsholdelse. Kunden skal forsvare og holde Google, Googles Partnere, agenter, tilknyttede virksomheder og licensgivere (hver af dem kaldes en "Skadesløs person") skadesløs i forhold til enhver form for krav, skader, tab, omkostninger, gebyrer (herunder sagsomkostninger) og udgifter i forbindelse med enhver tredjepartsanklager eller sagsanlæg, i det omfang i forbindelse med Annoncer, Mål, Destinationer, Tjenester, Brug eller en overtrædelse af disse Vilkår foretaget af Kunden, bortset fra i relation til hver af de Skadesløse personer, i det omfang, hvor tredjepartskravet eller -ansvaret opstår som et direkte resultat af: (a) Den pågældende Skadesløse persons uagtsomhed eller ureglementerede adfærd; eller (b) den pågældende Skadesløse persons overtrædelse af Vilkårene. Partnere er dette Afsnits tilsigtede begunstigede tredjeparter.

12. Ændringer af Vilkårene. Google kan til enhver tid vælge at foretage uvæsentlige ændringer af disse Vilkår, men Google foretager kun væsentlige ændringer af disse Vilkår efter forhåndsunderretning herom i rimelig tid. Alle ændringer af Vilkårene opslås på adressen google.com/ads/terms, og Google giver yderligere varsel om eventuelle væsentlige ændringer i rimelig tid. Ændringerne af Vilkårene gælder ikke med tilbagevirkende kraft og træder tidligst i kraft 30 dage efter varslingsdatoen. Ændringer, der foretages af juridiske årsager, træder dog i kraft med omgående virkning. Begge parter har til enhver tid ret til at ophæve disse Vilkår uden varsel til modparten, men (i) kampagner, der ikke er blevet annulleret i henhold til Afsnit 5, og nye kampagner må køres og reserveres, og (ii) fortsat brug af Programmerne er i hvert enkelt tilfælde underlagt Googles gældende vilkår og betingelser for Programmerne (som kan ses på adressen google.com/ads/terms). Google kan til enhver tid, inden for rimelighedens grænser, vælge at suspendere Kundens mulighed for at deltage i Programmerne i tilfælde af betalingsrelaterede problemer eller mistanke om eller faktisk overtrædelse af Politikkerne eller disse Vilkår eller af juridiske årsager, eller hvis Google mener, at dette kan forhindre, at en bruger, en tredjepart eller Google bliver udsat for skade eller underlagt erstatningsansvar. I alle tilfælde gælder det, at kørsel af Kundekampagner efter ophævelse udelukkende kan finde sted efter Googles eget skøn (inden for rimelighedens grænser).

13. Løsning af Tvister. Hvis der opstår en tvist som følge af eller i forbindelse med disse Vilkår (begge dele betegnes en "Tvist"), skal parterne gøre en indsats for at løse Tvisten i god tro inden for 60 dage efter datoen for modtagelse af skriftligt varsel om Tvisten fra modparten. Intet i disse Vilkår kan forhindre nogen af parterne i at søge betinget eller foreløbig afhjælpning hos en domstol med kompetent jurisdiktion.

14. Diverse. (a) ALLE KRAV, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF ELLER I FORBINDELSE MED DISSE VILKÅR ELLER PROGRAMMERNE, SKAL AFGØRES I HENHOLD TIL CALIFORNIENS LOVE, MED UNDTAGELSE AF CALIFORNIENS BESTEMMELSER VEDRØRENDE LOVKONFLIKT, MEDMINDRE CALIFORNISK LOVGIVNING ER I STRID MED ELLER TILSIDESÆTTES AF DEN FØDERALE LOVGIVNING I USA. (b) MEDMINDRE ANDET FREMGÅR AF AFSNIT 13, SKAL ALLE KRAV, DER MÅTTE OPSTÅ SOM FØLGE AF ELLER I FORBINDELSE MED DISSE VILKÅR ELLER PROGRAMMERNE, UDELUKKENDE AFGØRES VED DE FØDERALE ELLER STATSLIGE DOMSTOLE I SANTA CLARA COUNTY, CALIFORNIEN, OG PARTERNE GIVER DERES SAMTYKKE TIL PERSONLIG JURISDIKTION VED DISSE DOMSTOLE. SÅFREMT GÆLDENDE LOKAL LOVGIVNING FORHINDRER, AT BESTEMTE TVISTER AFGØRES VED EN DOMSTOL I CALIFORNIEN, KAN KUNDEN FÅ DE PÅGÆLDENDE TVISTER AFGJORT VED KUNDENS LOKALE DOMSTOLE. HVIS GÆLDENDE LOKAL LOVGIVNING FORHINDRER, AT SÅDANNE TVISTER AFGØRES VED KUNDENS LOKALE DOMSTOL I HENHOLD TIL CALIFORNIENS LOVE, SKAL TVISTERNE AFGØRES I HENHOLD TIL DE GÆLDENDE LOKALE LOVE I DET LAND ELLER DEN DELSTAT, HVOR KUNDEN ER BOSIDDENDE, ELLER HVOR KUNDEN DRIVER VIRKSOMHED. (c) Disse Vilkår udgør hele aftalen mellem parterne vedrørende indhold og tilsidesætter eventuelle tidligere eller samtidige aftaler om disse emner. Dette har ingen betydning for forpligtelserne i forbindelse med eventuelle tidligere fremsatte falske eller vildledende erklæringer eller urigtige oplysninger. (d) Kunden må ikke fremsætte nogen offentlig erklæring vedrørende den relation, som påtænkes via disse Vilkår (medmindre dette er påkrævet eller tilladt ved lov). (e) Alle meddelelser om ophævelse eller brud, eller i henhold til Afsnit 13, skal være skriftlige og adresseret til den anden parts Juridiske afdeling (eller hvis det ikke vides, om den anden part har en Juridisk afdeling, til den anden parts primære kontaktperson eller en anden adresse, der er registreret). Mailadressen til meddelelser, der sendes til Googles Juridiske afdeling, er legal-notices@google.com. Alle andre meddelelser til Kunden vil være skriftlige og sendes til en mailadresse, der er knyttet til Kundens konto. Alle andre meddelelser til Google vil være skriftlige og adresseret til Kundens primære kontaktperson hos Google eller en anden metode, som er gjort tilgængelig af Google. Meddelelser betragtes som afgivet ved modtagelse, når modtagelsen er bekræftet skriftligt eller elektronisk. Disse krav til meddelelser gælder ikke for forkyndelse af stævninger, som i stedet er reguleret af gældende lovgivning. (f) Bortset fra Googles ændringer af disse Vilkår i henhold til Afsnit 12 skal alle ændringer accepteres af begge parter, og begge parter skal udtrykkeligt oplyse, at de ændrer disse Vilkår. Ingen af parterne anses for at have givet afkald på nogen rettigheder ved ikke at påberåbe sig (eller forsinke påberåbelse af) en eller flere af rettighederne i henhold til disse Vilkår. Hvis en bestemmelse i disse Vilkår viser sig at være uden retskraft, skal der ses bort fra den pågældende bestemmelse, men de øvrige Vilkår forbliver i kraft og fuldt gældende. (g) Ingen af parterne må overdrage nogen del af disse Vilkår til en anden uden modpartens skriftlige samtykke, medmindre der er tale om en tilknyttet virksomhed, og i så fald kun såfremt (i) modtageren skriftligt accepterer at være underlagt disse Vilkår, (ii) den overdragende part forbliver ansvarlig for forpligtelserne i henhold til disse Vilkår, hvis modtageren misligholder disse, og (iii) den overdragende part har underrettet modparten om overdragelsen. Ethvert andet forsøg på overdragelse er ugyldigt. (h) Medmindre det udtrykkeligt fremgår af Afsnit 11, er der ingen begunstigede tredjeparter for disse Vilkår. (i) Disse Vilkår danner ikke grundlag for nogen form for agentur, partnerskab eller joint venture parterne imellem. (j) Afsnit 1 (kun den sidste sætning) og Afsnit 8 til og med Afsnit 14 vil fortsat være gældende efter disse Vilkårs ophævelse eller ophør. (k) Ingen af parterne eller deres tilknyttede virksomheder kan gøres ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse som følge af omstændigheder, de ikke med rimelighed kan påstås at være herre over.

9. november 2023