Vilkår og Betingelser for Google Ads

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google-annoncører kan finde vilkår og betingelser for deres respektive lande ved hjælp af vores søgefunktion til at finde vilkår og betingelser for Google Ads.