Googles sekretesskydd

Följ Googles sekretesspolicy.

Google är mycket mån om annonsörernas och användarnas integritet. Det är av högsta prioritet för oss på Googles Google Ads-tjänster att se till att dina uppgifter förvaras säkert och hålls hemliga. Din e-postadress och annan privat information delas aldrig utan din uttryckliga tillåtelse.

Läs Googles sekretesspolicy om du vill veta mer om hur vi hanterar personlig information.

Du kan också läsa Googles användarvillkor om du vill ha ytterligare information om frågor som rör sekretess i samband med Googles produkter och tjänster.