Googlen tietosuojakäytäntö

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Noudata Googlen tietosuojakäytäntöä.

Google kunnioittaa mainostajien ja käyttäjien tietosuojaa. Siksi tietojesi suojaaminen ja luottamuksellisuus Google Ads -palveluissa ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Sähköpostiosoitettasi ja henkilökohtaisia tietojasi ei luovuteta eteenpäin ilman erillistä lupaasi.

Tutustu Googlen tietosuojakäytäntöön, jossa on lisätietoja henkilökohtaisten tietojen käsittelystä.

Tutustu myös Googlen käyttöehtoihin, joissa kerrotaan tarkemmin tietosuojasta muissa Googlen tuotteissa ja palveluissa.