Ulovlige produkter og tjenester – Russland

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for ulovlige produkter og tjenester blir endret i mars 2014. Google slutter å vise annonser som er målrettet mot Russland. Informasjonsprodukter blir heller ikke markedsført, med mindre annonsene inneholder en av følgende aldersklassifiseringer: 18+, 16+, 12+, 6+ eller 0+. Aldersklassifiseringen må være godt synlig i annonsen eller vises i annonseteksten. Informasjonsprodukter omfatter bøker og andre trykte eller digitale medier, filmer og annet audiovisuelt innhold, musikk, programvare, spill, show, forestillinger, konserter og andre produkter eller aktiviteter som kan inneholde informasjon som er aldersbegrenset i Russland. Vi har tatt denne beslutningen på grunn av endringer i russisk lovgivning. Når de nye retningslinjene trer i kraft, oppdateres beskrivelsen av retningslinjene slik at denne endringen gjenspeiles.
(Lagt ut i mars 2014)