Ulovlige produkter og tjenester: Rusland

Google Ads-politikken om ulovlige produkter og tjenester ændres i marts 2014. Google vil ikke længere vise annoncer, der målrettes mod Rusland, om informationsprodukter, medmindre annoncerne indeholder en af ​​følgende aldersgrænser: 18+, 16+, 12+, 6+ eller 0+. Aldersgrænsen skal vises tydeligt i annoncen eller fremgå af annonceteksten. Informationsprodukter omfatter bøger og andre trykte eller digitale medier, film og andet audiovisuelt indhold, musik, software, spil, shows, forestillinger, koncerter og andre produkter eller begivenheder, der kan omfatte oplysninger, som der gælder en aldersgrænse for i Rusland. Denne beslutning skyldes ændringer i russisk lovgivning. Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler ændringen.
(Offentliggjort i marts 2014)