Sanitat i medicaments: Rússia

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

A principis de març del 2014 es faran alguns canvis en la política de Google Ads en relació amb la sanitat i els medicaments. Aquests canvis pretenen prohibir la promoció de serveis mèdics a Rússia, una decisió que hem pres arran de la modificació de la legislació russa. Un cop la política nova entri en vigor, s'actualitzarà la pàgina de la política per reflectir aquest canvi.
(Publicat el mes de febrer)