Seksuelt indhold

Google Ads-politikken om tjenester med seksuelt indhold, familiestatus og seksuelle handlinger med mindreårige eller seksuelle handlinger uden samtykke, opdateres sidst i juni 2014 for at afspejle den nye politik om utilsløret seksuelt indhold. I politikken om "utilsløret seksuelt indhold" forbydes utilsløret seksuelt indhold, og desuden tydeliggøres retningslinjerne for promovering af andet seksuelt indhold. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning som et led i vores bestræbelser på hele tiden at gøre brugeroplevelsen i Google Ads bedre. Når den nye politik træder i kraft, vil ændringerne være afspejlet på de sider, der beskriver politikkerne om tjenester med seksuelt indhold, familiestatus og seksuelle handlinger med mindreårige eller seksuelle handlinger uden samtykke.
Indsendt i marts 2014