Wapens

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake wapens wordt rond november gewijzigd en er worden voorbeelden gegeven van bepaalde wapens die we niet toestaan. We hebben deze beslissing genomen met het oog op consistentie. De wijziging geldt voor alle landen. Nadat deze wijziging van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving overeenkomstig deze wijziging bijgewerkt.
(Geplaatst in november 2013)