Arbitrage

Google Ads-politikken om arbitrage opdateres i januar 2014. Politikken opdateres for at give yderligere oplysninger om de af vores retningslinjer, der vedrører mobilwebsites og websites, der vises på mobilenheder. Når ændringen træder i kraft, opdateres politikbeskrivelsen, så den omfatter grafiske eksempler, der viser, hvornår mobilwebsites kan siges at indeholde overdreven annoncering, som overtræder politikken. Ændringen gælder for alle lande. Vi opdaterer politikken for at give en endnu bedre brugeroplevelse.
Indsendt i januar 2014