Billedannoncer – falsk tilskyndelse til at klikke

Google Ads-politikken om "Falsk tilskyndelse til at klikke" for billedannoncer ændres omkring den 20. august. Politikken ændres, så annoncer med sort, hvid eller gennemsigtig baggrund, som ikke har en ramme, forbydes. Ændringen gælder for alle lande. Vi har taget denne beslutning for give brugere og udgivere den bedst mulige oplevelse og for at opnå ensartethed i håndhævelsen af politikken. Vi underretter de annoncører, der bliver påvirket af ændringen.

Når den nye politik er træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken, så den afspejler denne ændring.
(Offentliggjort i august 2013)