Anuncis d'imatge (anunci trampa)

La política de Google Ads sobre els anuncis trampa en els anuncis d'imatge canviarà a partir del 20 d'agost per tal de prohibir els anuncis sense vores amb un fons blanc, negre o transparent. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per millorar l'experiència d'usuari i d'editor i per facilitar una aplicació més coherent de la política sobre aquests anuncis. Google enviarà notificacions als anunciants afectats.

Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat l'agost de 2013)