Anuncis d'imatge (anunci trampa)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els anuncis trampa en els anuncis d'imatge canviarà a partir del 20 d'agost per tal de prohibir els anuncis sense vores amb un fons blanc, negre o transparent. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per millorar l'experiència d'usuari i d'editor i per facilitar una aplicació més coherent de la política sobre aquests anuncis. Google enviarà notificacions als anunciants afectats.

Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat l'agost de 2013)