Gezondheidszorg en medicijnen

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake gezondheidszorg en medicijnen wordt eind juli 2013 gewijzigd. Het beleid wordt bijgewerkt zodat bepaalde apotheken met beperkingen mogen adverteren in Zweden en Mexico, en om adverteren voor medicijnen op recept toe te staan in Nieuw-Zeeland. We staan geneesmiddelenfabrikanten ook toe te adverteren voor vrij verkoopbare geneesmiddelen waar dit wettelijk is toegestaan.

We hebben deze beslissing genomen met het oog op consistentie. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijziging.
(Geplaatst juli 2013)