Sanitat i medicaments

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments es modificarà a finals de juliol de 2013. La política s'actualitzarà per permetre que determinades farmàcies es puguin promocionar amb restriccions a Suècia a Mèxic, i també per permetre que els medicaments amb recepta es puguin promocionar a Nova Zelanda. També permetrem que els fabricants de medicaments puguin fer una sol·licitud per anunciar medicaments sense recepta en els casos en què la legislació ho permeti.

Hem pres aquesta decisió per motius de coherència. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el mes de juliol de 2013)