Uklar fakturering – WAP-enheter

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for klar fakturering på WAP-enheter er endret. Fra nå av blir kravene til destinasjonssider som er målrettet mot WAP-enheter, de samme som for sider som er målrettet mot stasjonære enheter og avanserte mobile enheter (med fullverdige nettlesere). Ved gjentakende fakturering eller abonnementer må det være en avkrysningsrute for å registrere seg sammen med prisen og faktureringsintervallet. Begge disse elementene må vises på et klart og fremtredende sted på siden der brukerne oppgir informasjonen sin. Priser og faktureringsinformasjon som vises i svært liten skrift på nettstedet ditt, anses ikke som klart og fremtredende for brukerne.

Denne endringen gjelder for alle land. Vi har tatt denne beslutningen for å beskytte brukerne våre og gi den beste opplevelsen. Når de nye retningslinjene trer i kraft, blir retningslinjene for uklar fakturering oppdatert med denne endringen.

(Lagt ut juni 2013)