Ugennemsigtig fakturering – WAP-enheder

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken vedrørende gennemsigtige faktureringsmetoder på WAP-enheder er blevet ændret. Fremover kommer kravene til destinationssider, der er målrettet mod WAP-enheder, til at matche kravene til sider, der er målrettet mod stationære computere og avancerede mobilenheder (med fuld browser): I tilfælde af gentagen fakturering eller abonnering skal der være et afkrydsningsfelt ud for pris og faktureringsinterval. Som altid skal begge disse elementer være vist tydeligt og på et meget synligt sted på den side, hvor brugerne angiver deres oplysninger. Det anses ikke som værende tydeligt og synligt for brugerne, hvis priser og faktureringsoplysninger er angivet med små bogstaver på websitet.

Denne ændring gælder for alle lande. Vi har taget denne beslutning for at beskytte vores brugere og sikre dem den bedst mulige oplevelse. Når den nye politik træder i kraft, opdateres vores politik vedrørende ugennemsigtig fakturering i overensstemmelse med denne ændring.

(Offentliggjort i juni 2013)