Truede arter

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Retningslinjene for truede arter blir endret rundt 29. april. Retningslinjene endres for å forby markedsføring av elfenben fra alle dyr, inkludert, men ikke begrenset til elefant, mammut, spermhval og hvalross. Denne endringen gjelder for alle land. Når oppdateringen trer i kraft, blir retningslinjene for truede arter oppdatert for å gjenspeile endringen.

(Lagt ut i april 2013)