Espècies en perill d'extinció

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política d'espècies en perill d'extinció es modificarà al voltant del 29 d'abril per tal de prohibir la promoció d'ivori de qualsevol animal, com ara dels elefants, dels mamuts, dels catxalots i de les morses, entre d'altres. Aquest canvi afectarà a tots els països. Un cop sigui efectiu, la política d'espècies en perill d'extinció s'actualitzarà a fi de reflectir-lo.

(Publicat el mes d'abril de 2013)