Redaktionelle standarder

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

De redaktionelle standarder for Google Ads (herunder tegnsætning og symboler, brug af store bogstaver, grammatik og stavemåde, mellemrum samt gentagelse) opdateres omkring midten af april 2013 for at oprette én samlet politik for redaktionelle standarder. Disse redaktionelle standarder opdateres for at klarlægge retningslinjerne for popsmart, overdreven og/eller upassende brug af tegnsætning, symboler, store bogstaver, grammatik, stavemåde, gentagelse og mellemrum, der ikke er tilladt i annoncetekst. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning som et led i vores bestræbelser på hele tiden at gøre brugeroplevelsen i Google Ads bedre. Når den nye samlede politik træder i kraft, opdateres politikkerne for tegnsætning og symboler, brug af store bogstaver, grammatik og stavemåde, mellemrum og gentagelse for at afspejle denne ændring.
Indsendt den 2. april