Varemærker – landespecifikke krav

Vi har i løbet af de seneste år arbejdet på at strømline vores varemærkepolitikker for Google Ads. Vi opdaterede i 2009 disse politikker i mere end 100 lande, og i 2010 implementerede vi de samme ændringer i Europa. Politikkerne har for alle landes vedkommende givet brugerne større valgfrihed og hjulpet virksomheder i alle størrelser med at administrere deres kampagner mere effektivt, hvilket igen har givet dem mulighed for at nå ud til flere kunder.