Marques comercials: requisits dels països

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Durant els últims anys hem treballat per modernitzar les nostres polítiques sobre marques comercials de Google Ads. L'any 2009, vam actualitzar aquestes polítiques a més de 100 països, i vam fer canvis similars a Europa l'any 2010. En tots aquests països, les polítiques han donat més opcions als usuaris i han permès que moltes empreses, grans i petites, administrin amb més facilitat les seves campanyes, de manera que poden arribar a més clients.

Aviat, els anunciants hauran de complir una única política sobre marques comercials, en lloc de diverses, quan seleccionin les paraules clau per a les seves campanyes de Google Ads. Actualitzarem les polítiques d'aquests països perquè siguin consistents amb les polítiques globals: Austràlia, Brasil, Xina, Hong Kong, Macau, Nova Zelanda, Corea del Sud i Taiwan. Aquest canvi de política entrarà en vigor el 23 d'abril de 2013.

La nostra política sobre marques comercials té com a objectiu proporcionar més opcions als usuaris mitjançant els anuncis de Google. És semblant a la manera com el comprador d'un producte es beneficia quan troba una gran varietat de marques al prestatge de la botiga. Tot i que cerqui una marca concreta de sabatilles esportives, per exemple, veure moltes opcions diferents li permet comparar característiques, preus i altres aspectes a l'hora de comprar les sabatilles que més li convinguin. La mateixa idea s'aplica al web: els usuaris que hi cerquen una marca concreta trobaran més fàcilment informació sobre productes de marques semblants, cosa que els permetrà prendre decisions fonamentades.

Per obtenir més informació quant a la nostra política sobre marques comercials de Google Ads, feu un cop d'ull al nostre centre d'ajuda.