Marques comercials: requisits dels països

Durant els últims anys hem treballat per modernitzar les nostres polítiques sobre marques comercials de Google Ads. L'any 2009, vam actualitzar aquestes polítiques a més de 100 països, i vam fer canvis similars a Europa l'any 2010. En tots aquests països, les polítiques han donat més opcions als usuaris i han permès que moltes empreses, grans i petites, administrin amb més facilitat les seves campanyes, de manera que poden arribar a més clients.

Aviat, els anunciants hauran de complir una única política sobre marques comercials, en lloc de diverses, quan seleccionin les paraules clau per a les seves campanyes de Google Ads. Actualitzarem les polítiques d'aquests països perquè siguin consistents amb les polítiques globals: Austràlia, Brasil, Xina, Hong Kong, Macau, Nova Zelanda, Corea del Sud i Taiwan. Aquest canvi de política entrarà en vigor el 23 d'abril de 2013.

La nostra política sobre marques comercials té com a objectiu proporcionar més opcions als usuaris mitjançant els anuncis de Google. És semblant a la manera com el comprador d'un producte es beneficia quan troba una gran varietat de marques al prestatge de la botiga. Tot i que cerqui una marca concreta de sabatilles esportives, per exemple, veure moltes opcions diferents li permet comparar característiques, preus i altres aspectes a l'hora de comprar les sabatilles que més li convinguin. La mateixa idea s'aplica al web: els usuaris que hi cerquen una marca concreta trobaran més fàcilment informació sobre productes de marques semblants, cosa que els permetrà prendre decisions fonamentades.

Per obtenir més informació quant a la nostra política sobre marques comercials de Google Ads, feu un cop d'ull al nostre centre d'ajuda.