URL visible

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política sobre les URL visibles s'actualitzarà a l'abril per inhabilitar les adreces IP al camp de l'URL visible. Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per les experiències dels usuaris. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Publicat el 2 d'abril)