Alkoholi

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google Adsin alkoholiin liittyvä käytäntö muuttuu 23.4.2013. Google hyväksyy jatkossakin mainokset, jotka liittyvät alkoholijuomiin, kuten viineihin, oluisiin ja väkeviin viinoihin. Käytäntöä koskevien muutosten myötä otamme käyttöön maantieteellisiä rajoituksia, jotka vaihtelevat sen mukaan, markkinoidaanko mainoksessa alkoholijuomaa vai alkoholin online-myyntiä.

Maat, joissa tuotemerkin mainonta tai alkoholijuomista tiedottava mainonta on sallittua
Argentiina
Australia
Itävalta
Belgia
Bolivia
Brasilia
Bulgaria
Kambodža
Kanada
Chile
Kolumbia
Costa Rica
Kypros
Tšekin tasavalta
Tanska
Djibouti
Dominikaaninen tasavalta
Ecuador
El Salvador
Viro
Ranska
Saksa
Ghana
Kreikka
Honduras
Hongkong
Unkari
Islanti
Irlanti
Israel
Italia
Japani
Kenia
Latvia
Liettua
Luxemburg
Malta
Meksiko
Alankomaat
Uusi-Seelanti
Nicaragua
Nigeria
Panama
Paraguay
Peru
Filippiinit
Portugali
Puerto Rico
Romania
Senegal
Singapore
Slovakia
Etelä-Afrikka
Etelä-Korea
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Taiwan
Thaimaa
Turkki
Uganda
Ukraina
Iso-Britannia
Yhdysvallat
Uruguay
Venezuela
Maat, joissa alkoholijuomien online-myyntiin liittyvä mainonta on sallittua
Argentiina
Australia
Itävalta
Belgia
Brasilia
Bulgaria
Kambodža
Kanada
Chile
Kolumbia
Costa Rica
Kypros
Tšekin tasavalta
Tanska
Djibouti
Ecuador
Viro
Ranska
Saksa
Ghana
Kreikka
Hongkong
Unkari
Islanti
Irlanti
Israel
Italia
Japani
Kenia
Latvia
Liettua
Luxemburg
Malta
Meksiko
Alankomaat
Uusi-Seelanti
Nigeria
Panama
Peru
Filippiinit
Portugali
Puerto Rico
Romania
Senegal
Singapore
Slovakia
Etelä-Afrikka
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Uganda
Ukraina
Iso-Britannia
Yhdysvallat
Uruguay

Kun uusi käytäntö tulee voimaan, käytännön kuvaus päivitetään tämän muutoksen mukaan.
(Julkaistu 25.3.)