Alkohol

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken vedrørende alkohol vil blive ændret omkring 23. april 2013. Google accepterer fortsat annoncering for alkoholiske drikkevarer, herunder vin, øl og spiritus. Med den kommende ændring af politikken vil der blive indført nogle geografiske begrænsninger, baseret på om annoncen promoverer en alkoholisk drikkevare eller online salg af alkohol.

Lande, hvor vi tillader varemærkeannoncering eller informativ annoncering for alkoholiske drikkevarer
Argentina
Australien
Østrig
Belgien
Bolivia
Brasilien
Bulgarien
Cambodja
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Djibouti
Den Dominikanske Republik
Ecuador
El Salvador
Estland
Frankrig
Tyskland
Ghana
Grækenland
Honduras
Hongkong
Ungarn
Island
Irland
Israel
Italien
Japan
Kenya
Letland
Litauen
Luxembourg
Malta
Mexico
Holland
New Zealand
Nicaragua
Nigeria
Panama
Paraguay
Peru
Filippinerne
Portugal
Puerto Rico
Rumænien
Senegal
Singapore
Slovakiet
Sydafrika
Sydkorea
Spanien
Sverige
Schweiz
Taiwan
Thailand
Tyrkiet
Uganda
Ukraine
Storbritannien
USA
Uruguay
Venezuela
Lande, hvor vi tillader annoncering for online salg af alkoholiske drikkevarer
Argentina
Australien
Østrig
Belgien
Brasilien
Bulgarien
Cambodja
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Cypern
Tjekkiet
Danmark
Djibouti
Ecuador
Estland
Frankrig
Tyskland
Ghana
Grækenland
Hongkong
Ungarn
Island
Irland
Israel
Italien
Japan
Kenya
Letland
Litauen
Luxembourg
Malta
Mexico
Holland
New Zealand
Nigeria
Panama
Peru
Filippinerne
Portugal
Puerto Rico
Rumænien
Senegal
Singapore
Slovakiet
Sydafrika
Spanien
Sverige
Schweiz
Uganda
Ukraine
Storbritannien
USA
Uruguay

Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres siden med beskrivelsen af politikken, så den afspejler den pågældende ændring.
(Offentliggjort 25. marts)