Sikkerhed: salg af gratis produkter og offentlige tjenester

Google Ads-politikken om salg af gratis produkter og offentlige tjenester ændres omkring den 19. april 2013. Politikken ændres for at forbyde tjenester, der snyder brugerne med salg af gratis produkter og offentlige tjenester. Ændringen gælder for alle lande. Vi har truffet denne beslutning for at forhindre, at vores brugere snydes med salg af gratis produkter og offentlige tjenester.

Se et eksempel på den opdaterede version af politikken "Salg af gratis produkter og offentlige tjenester", som erstatter den aktuelle politik den 19. april.
Indsendt den 19. marts