Relevans, klarhed og præcision – telefonnumre i annoncetekst

Om nogle få uger vil det ikke længere være tilladt at bruge telefonnumre i annonceteksten i nye annoncer. Annoncører, som stadig gerne vil vise telefonnumre i deres annoncer, kan benytte funktionen opkaldsudvidelser. Vi udsender dette varsel nu for at sikre, at kunderne har tilstrækkelig tid til at foretage eventuelle ændringer i deres annoncer.

I juli 2013 begynder vi at afvise annoncer med tilbagevirkende kraft, hvis der bruges telefonnumre i annonceteksten.

Vi foretager denne ændring for at give en mere sikker og ensartet brugeroplevelse, uanset om du bruger en stationær computer, en tablet eller en mobilenhed.

Når den nye politik træder i kraft, vil siden Relevans, klarhed og præcision blive opdateret for at afspejle ændringen.
(Offentliggjort i februar)