Rellevància, claredat i precisió: números de telèfon al text dels anuncis

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Durant les properes setmanes deixarem de permetre que s'incloguin números de telèfon al text dels anuncis nous. Els anunciants que continuïn volent promocionar números de telèfon als anuncis poden fer servir la funció d'extensions de trucada. Publiquem aquesta alerta ara perquè els usuaris tinguin temps suficient per fer canvis als anuncis.

El proper mes de juliol de 2013 començarem a rebutjar retroactivament els anuncis que fan servir números de telèfon al text de l'anunci.

L'objectiu d'aquesta actualització és oferir una experiència d'usuari més coherent i segura als ordinadors de taula, als dispositius mòbils i a les tauletes.

Quan la nova política entri en vigor, la pàgina rellevància, claredat i precisió s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.
(Publicat al febrer)