Helse og legemidler – Australia og New Zealand

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google Ads-retningslinjene for helsetjenester og legemidler oppdateres rundt midten av desember 2012.

Australia:
For annonser som er målrettet mot Australia, endres retningslinjene slik at markedsføring av nettapoteker er tillatt hvis du er registrert hos Pharmacy Guild of Australia eller Medicare Australia og ikke markedsfører reseptbelagte legemidler i annonsene og destinasjonssidene dine.

New Zealand:
For annonser som er målrettet mot New Zealand, godtar vi ikke lenger annonser for nettapoteker med mindre du er registrert hos helsedepartementet i New Zealand og gir oss detaljer om registreringen din hos helsedepartementet i New Zealand. Helsedepartementet i New Zealand har erstattet Pharmacy Guild og Pharmaceutical Society of New Zealand som sertifiseringsorgan for apoteker, og sertifiseringer fra Pharmacy Guild eller Pharmaceutical Society of New Zealand blir ikke lenger godtatt av Google.

Når de nye retningslinjene trer i kraft, oppdateres beskrivelsen av retningslinjene slik at den gjenspeiler disse endringene.
(Publisert i desember 2012)