Gezondheidszorg en medicijnen: Australië en Nieuw-Zeeland

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake gezondheidszorg en medicijnen wordt rond half december 2012 bijgewerkt.

Australië:
Voor advertenties die op Australië zijn getarget: het beleid wordt aangepast zodat u reclame mag maken voor online apotheken als u bent geregistreerd bij de Pharmacy Guild of Australia of Medicare Australia en u via uw advertenties en bestemmingspagina's geen reclame maakt voor medicijnen op recept.

Nieuw-Zeeland:
Voor advertenties die op Nieuw-Zeeland zijn getarget: we accepteren geen advertenties meer waarin reclame wordt gemaakt voor online apotheken, tenzij u door het New Zealand Ministry of Health (Ministerie van Volksgezondheid) bent geregistreerd en u ons de registratiegegevens hiervan levert. Het New Zealand Ministry of Health heeft de Pharmacy Guild en de Pharmaceutical Society of New Zealand vervangen als certificeringsinstantie voor apotheken. Certificeringen die zijn verstrekt door de Pharmacy Guild of de Pharmaceutical Society of New Zealand worden niet meer door Google geaccepteerd.

Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving bijgewerkt op basis van deze wijzigingen.
(Geplaatst in december 2012)