Sundhedsvæsen og medicin – Australien og New Zealand

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken for sundhedsvæsen og medicin bliver opdateret i midten af december 2012.

Australien:
For annoncer, der er målrettet mod Australien, ændres politikken, så den fremover tillader promovering af online apoteker, hvis du er registreret hos enten Pharmacy Guild of Australia eller Medicare Australia, og du ikke promoverer receptpligtig medicin i dine annoncer eller på dine destinationssider.

New Zealand:
For annoncer, der er målrettet mod New Zealand, accepterer vi ikke længere annoncer, der promoverer online apoteker, medmindre du er registreret hos New Zealand Ministry of Health og sender os dine registreringsoplysninger fra New Zealand Ministry of Health. New Zealand Ministry of Health har erstattet Pharmacy Guild og Pharmaceutical Society of New Zealand som det certificerende organ for apoteker, og certificeringer fra Pharmacy Guild eller Pharmaceutical Society of New Zealand accepteres ikke længere af Google.

Når den nye politik er trådt i kraft, opdateres politikbeskrivelsen, så den afspejler disse ændringer.
Offentliggjort i december 2012