Sanitat i medicaments: Austràlia i Nova Zelanda

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre sanitat i medicaments s'actualitzarà cap a mitjans de desembre de 2012.

Austràlia:
Per als anuncis orientats a Austràlia, la política canviarà per permetre la promoció de farmàcies en línia sempre que estiguin registrades al Gremi de farmacèutics d'Austràlia (Pharmacy Guild of Australia) o a Medicare Australia i que no promocionin medicaments amb prescripció als anuncis ni a les pàgines de destinació.

Nova Zelanda:
Per als anuncis orientats a Nova Zelanda, deixarem d'acceptar els anuncis que promocionin farmàcies en línia que no estiguin registrades pel Ministeri de Sanitat de Nova Zelanda o que no ens proporcionin els detalls del registre. El Ministeri de Sanitat de Nova Zelanda ha substituït el Gremi de farmacèutics (Pharmacy Guild) i la Societat Farmacèutica de Nova Zelanda (Pharmaceutical Society of New Zealand) com a cos de certificació de farmàcies, per la qual cosa Google deixarà d'acceptar els certificats que proporcionin aquestes dues institucions.

Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquests canvis.
(Data de publicació: desembre de 2012)