Advertiments al consumidor

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre advertiments al consumidor es modificarà al gener de 2013. Un cop la nova política sigui efectiva, els anuncis sobre préstecs instantanis només es publicaran a llocs de la Xarxa de Display de Google relacionats amb préstecs a curt termini (a la Xarxa de Cerca, els anuncis continuaran publicant-se com fins ara).

Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir els nostres usuaris i per proporcionar-los la millor experiència. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Data de publicació: desembre de 2012)