Finansielle tjenester

Google Ads-politikken om finansielle tjenester opdateres i januar 2013. Politikken opdateres for at stille krav om forhåndsoffentliggørelse af gebyrer og klarlægge, hvornår der er behov for tredjepartsakkreditering. Vi vil desuden kræve, at annoncører, der annoncerer for kortfristede lån, tydeligt angiver årlige omkostninger i procent og konsekvenser af manglende betaling på destinationssiden.

Denne ændring gælder for alle lande. Vi har taget denne beslutning for at beskytte vores brugere og give dem den bedst mulige oplevelse. Når den nye politik træder i kraft, opdateres beskrivelsen af politikken i overensstemmelse med ændringen.
Offentliggjort i december 2012