Serveis financers

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre els serveis financers es modificarà al gener de 2013. Actualitzem aquesta política per exigir una divulgació honesta de les tarifes i per aclarir quan cal l'acreditació de tercers. A més, demanarem als anunciants de préstecs a curt termini que informin sobre el percentatge d'interès anual i sobre les implicacions dels impagaments a la pàgina de destinació.

Aquest canvi afectarà a tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir els nostres usuaris i per proporcionar-los la millor experiència. Un cop la política nova sigui efectiva, la descripció de la política s'actualitzarà a fi de reflectir aquest canvi.
(Data de publicació: desembre de 2012)