Illegale producten en services: Seksartikelen in Thailand

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Het Google Ads-beleid inzake seksspeeltjes en gerelateerde seksartikelen wordt rond 30 oktober gewijzigd. Het beleid wordt zodanig gewijzigd dat alle aan seks gerelateerde artikelen in Thailand worden verboden. We hebben deze beslissing genomen uit juridische overwegingen. We zullen een melding verzenden naar adverteerders voor wie deze wijziging geldt. Nadat het nieuwe beleid van kracht is geworden, wordt de beleidsbeschrijving overeenkomstig deze wijziging bijgewerkt.
(Geplaatst op 15 oktober)