Activitat brossa d'afiliats

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

La política de Google Ads sobre tècniques d'activitat brossa canviarà el 15 d'octubre per prohibir l'activitat brossa d'afiliats. El canvi afectarà tots els països. Hem pres aquesta decisió per protegir els usuaris i els anunciants de les campanyes publicitàries sense autorització. La política sobre tècniques d'activitat brossa s'actualitzarà per reflectir aquest canvi.
(Publicat a l'octubre)