Softwareprincipper

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken om software-principper vil blive opdateret den 15. oktober 2012. Opdateringen forbyder ulovlige, vildledende, bedrageriske, skadelige eller chikanerende brugeroplevelser i forbindelse med softwaredownload. Endelig forbedrer den brugertransparens og -kontrol i forbindelse med downloadet software.

Her har du lidt flere oplysninger:

•
  • Offentliggørelse vedrørende gennemskuelighed: Før installation eller download skal brugerne have en klar forståelse af de vigtigste og centrale funktioner i softwaren og de ​​specifikke konsekvenser, softwaren vil have på deres computere.
  •
  • Transparent installation: Brugere skal have en rimelig chance for at gennemgå alle foreslåede installationsmuligheder og systemændringer ved download af software. De ​​må ikke blive vildledt eller bedraget ved accept af sådanne ændringer.
  •
  • Simpel fjernelse: Det skal være nemt for brugerne helt at deaktivere eller slette et program.
  •
  • Klar og tydelig adfærd: Programmer, der påvirker eller ændrer en computerens indstillinger, skal gøre det klart, hvad ændringerne består i, hvad der er årsagen til disse ændringer, og hvordan brugeren kan fortryde disse ændringer.
  •
  • Beskyttelse af personlige oplysninger: Programmer må ikke indsamle eller overføre nogen personhenførbare oplysninger fra brugere uden fuld, klar og præcis beskrivelse og samtykke.
  •
  • Sørg for at være i godt selskab: Programudbydere skal forhindre, at deres produkter pakkes sammen med applikationer, der ikke overholder disse retningslinjer.

Ændringen gælder for alle lande. Denne aktuelle ændring af håndhævelsen er iværksat som følge af standardevaluering efter lancering, brugerfeedback og den naturlige udvikling af proceduren for softwaredownload. Se et eksempel på den opdaterede politik for softwareprincipper, der skal erstatte den nuværende politik den 15. oktober.
(Sendt den 14. september 2012)